Jsou lidé, kteří mají jemný smysl pro nitro druhých. Mají skutečný dar, díky kterému dokáží odhadnout pocity a emoce druhých. Před takovými lidmi je těžké něco skrýt, takže při komunikaci s nimi je lepší "nevrtat". Chcete vědět, kdo si hraje na kočku a myš? Přečtěte si, které ze znamení zvěrokruhu čte vaše nitro jako otevřenou knihu.

Vodnář

Při komunikaci s člověkem nepotřebují slyšet o jeho problémech, protože pokud existují, pocítí je podle energie vyzařující z partnera. Zároveň je velmi užitečné mít takového člověka za přítele. Vodnáři totiž kromě intuitivního porozumění duševnímu světu druhých mají i psychologické schopnosti a dokážou vás rychle vrátit do normálu.

Lev

Jsou velmi citliví na okolní atmosféru. Pokud tedy z člověka vyzařuje špatná energie, okamžitě si toho všimne. Často se vyhýbají obtížným lidem, jejichž energetické pole může kazit jejich auru. Nemají rádi podvody. Pokud se v přítomnosti Lva sladce usmíváte a máte problémy, nebudete je moci skrýt. Podle energie, která z vás vyzařuje, okamžitě pocítí, co k nim cítíte.

Blíženci

Navzdory své bezstarostnosti mají tito lidé jemný smysl pro duševní stav druhých. Ne, nepřispěchají vám na pomoc, pokud vycítí, že jste v depresi. Spíše se stáhnou, aby vaše negativita nezakrývala jejich radostný život.

Hlavní foto: google.com