Novinářka a odbornice na astrologii Michaela Malochettiová uvedla tři nejvěrnější znamení zvěrokruhu. Takoví lidé podle autora dbají na to, aby se jejich blízcí vždy cítili dobře.

Na první pohled si Štíry můžete splést s chladnou nedobytnou pevností. Jsou to však velmi citliví lidé, jejichž citová hloubka není vždy zřejmá. Laskavost Štírů se projevuje jejich přirozeně vyvinutou intuicí a schopností empatie. Proto když zástupci tohoto označení zvednou telefon, uslyší nejen "Dobrý den". Okamžitě položí otázku: "Je s vámi něco v nepořádku?" a naplánují schůzku, abyste mohli všechno říct.

"Štíři jsou ochotni obětovat své blaho, aby ochránili ty, které milují. Zástupci z tohoto znamení s vámi budou kráčet ruku v ruce v nejhorších časech a počkají, až se situace ve vašem životě vyřeší,". - Malochetti říká.

Váhy, kterým vládne Venuše, bohyně krásy, harmonie a potěšení, milují být milovány. Lidé v tomto znamení jsou sice od přírody hraví a rádi flirtují, ale od vztahu očekávají rovnováhu a stabilitu. A pokud jim partner vyhovuje z hlediska intelektuálních a emocionálních ukazatelů, jsou zástupci tohoto znamení velmi oddaní. Vztahy jsou pro Váhy nejdůležitějším bohatstvím, pamatují na každou maličkost a jsou vždy připraveny potěšit druhou polovinu okouzlujícími dárky. Totéž platí pro přátele, kteří jsou v životě lidí v tomto znamení téměř na prvním místě.

"Protože Váhy získávají své sebevědomí z interakcí s ostatními lidmi, potřebují vědět, že i vy o nich máte dobré mínění. Nesnesou, aby je někdo považoval za nezdvořilé nebo lidem po chuti." - zdůrazňuje odborník na astrologii.

Jako představitelé zemského živlu se Býci umí radovat z maličkostí a nebojí se rutiny. Zástupci tohoto znamení jsou citliví ke svým blízkým přátelům a jsou vždy připraveni se o ně postarat. Ve vztazích používají Býci všechny jazyky lásky, aby vyjádřili svou oddanost. Ale "udržovat kontakt" pro ně neznamená povídat si jednou za pár měsíců u večeře. Zástupci tohoto znamení se chtějí mazlit a být se svou milovanou osobou každý den.

"Býci jsou nejspolehlivější znamení zvěrokruhu, ať už chtějí jít na rande, nebo si připravit snídani snů. Zástupce tohoto znamení tyto rituály nikdy neomrzí (zejména pokud se týkají jídla). Býk vám bude vždy nablízku, pokud budete potřebovat radu nebo podporu," říká Michaela Malochetti.

Hlavní foto: ria.ru