Astrologové řekli, která znamení zvěrokruhu považují lásku za hru. Neumějí si vybudovat dobrý vztah a téměř vždy dosáhnou toho, co od partnera chtějí, pomocí manipulace.

Která znamení zvěrokruhu ráda manipulují?

Beran

Na první pohled se zdá, že Berani jsou poměrně přímí, protože v lásce usilují o vzájemnou náklonnost. Beran neváhá vyznat lásku a požádat o její ruku téměř okamžitě. Poklekne a ponese tě v náručí. Na oplátku potřebuje jedinou věc - vaše srdce, které mu bude výhradně sloužit. A udělá cokoli, uchýlí se k jakémukoli způsobu, aby z tebe udělal svou poslušnou dívku.

Nenechte se zmást. Napíše vám desetkrát denně a zeptá se, jestli jste jedli, jestli je vám teplo, doprovodí vás do práce a ochrání vás před krupobitím a deštěm. Ale to vše je "vlastní", nikoli z dobroty duše.

Střelec

Střelci jsou od přírody poněkud nemorální. Na jedné straně jsou radikálně upřímné a říkají nepříjemnou pravdu. Na druhou stranu je prostě nezatěžuje morálka. Střelec říká pravdu, i když ví, že tím může druhým ublížit. Ale jemu je to jedno. Stejně tak Střelec dokáže manipulovat bez výčitek svědomí.

Střelec ví, že se od něj očekává pouze pravda - jeho autorita pracuje pro něj. Lež tohoto znamení proto zůstává nenápadně skryta za nehoráznou chvástavostí.

Střelec obrátí každý krok svého partnera proti němu. Bude schopen překroutit fakta tak, aby v milované osobě vyvolal pocit viny. A v tuto chvíli nebude lhát. A milovaná osoba, která se cítí provinile, udělá pro Střelce cokoli.

Blíženci

Tato znamení zvěrokruhu dokáží velmi dobře manipulovat s lidmi. Celý jejich život je divadlo. Nosí masky, lžou a manipulují. Blíženci na tom nevidí nic zavrženíhodného. Pro ně je to v řádu věcí. Často sami nechápou, že si ostatní omotávají kolem prstu.

Blíženci mohou předstírat, že jsou nemocná, unavená nebo že se cítí hrozně, aby pro ně jejich partner mohl něco udělat. A nikdy nepřiznají, že to ve skutečnosti není tak špatné. Zástupci tohoto znamení navíc rádi používají metodu "mrkve a klacku". Nejdříve budou chválit a pak trestat.

Jedná se o velmi účinnou manipulaci, protože partner se nejprve uvolní z pochvaly, sundá si "brnění" a pak dostane "bodnutí" s výčitkou. A samozřejmě dělá to, co chce zástupce tohoto znamení zvěrokruhu.

Je skutečně jednodušší dělat to, co po vás chtějí, ať už je to cokoli. Protože pokud Blíženci nedostanou, co chtějí, budou velmi dlouho zuřit a cítit zášť.

Hlavní foto: volkovysk