Některá znamení zvěrokruhu se prostě nedají zkrotit. Jsou buď příliš divocí, příliš tvrdohlaví, nebo příliš nezávislí. Neplýtvejte proto časem a nervy na marné pokusy - budete určitě velmi zklamáni.

Ověřte si sami, zda patříte mezi šest znamení, která nelze "vycvičit"?

Vodnář

Zkrocený Vodnář, to je jisté! Ha ha! Skvělý vtip! Vodnář je typ znamení, které se nejprve jen vzbouří a pak předstírá, že je "mrtvé", v naději, že bude mít pokoj. Vodnář nechce být spoután a strčen do klece, ať je klec z čehokoli, třeba i ze zlata. Pokud se ho někdo pokusí zahnat do kouta, Vodnář takového "odvážlivce" okamžitě vyhodí ze svého života.

Váhy

Šarm a společenskost Vah mohou být klamné. Váhy někdy vypadají, jako by se chtěly nechat chytit a zkrotit, ale je to jen iluze. Lidé v tomto znamení jsou poměrně chytří a vnímaví. Proto Váhy považují pokusy o zkrocení za past, do které se rozhodně nechtějí nechat chytit. Raději byste zkrotili tygra než člověka tohoto znamení.

Štír

Chcete riskovat? Máte na to právo. Vězte však, že povahové rysy typického Štíra vám znemožňují ho ovládat. Za prvé, nesnáší žádná omezení a snaha o jeho ovládnutí je také určitým druhem kontroly. Za druhé, každý Štír je "pánem sám pro sebe", takže se k němu nikdy nebudete moci přiblížit. Pokud tedy uvažujete o zkrocení tohoto znamení, zapomeňte na to. To se nestane.

Beran

Berana je nemožné zkrotit kvůli jeho vrozené tvrdohlavosti. Vždycky musí mít pravdu a rád vyhrává. Proto nemůže být řeč o žádném zkrocení, protože pro Berana je to druh ztráty a odevzdání se druhé osobě. Ani se o to nepokoušejte. Beran promění každý váš pokus o jeho zkrocení ve vlastní drtivé vítězství.

Střelec

Yettiho pravděpodobně zkrotíte rychleji než Střelec: to znamená, že nemůžete zkrotit to, co nemůžete chytit. Kdyby jen Střelec dokázal pět minut sedět v klidu, měli byste šanci nahodit sítě. Ale pět minut je pro člověka, který je neustále v pohybu a je velmi aktivní, příliš dlouhá doba. Střelec je nejen neovladatelný, ale také nepolapitelný.

Blíženci

Na jedné straně se Blížencům líbí myšlenka omezit ..... asi 30 vteřin a pak jim to připadá nudné. Toto znamení se velmi rychle nudí, takže je nemůžete chytit a sedět vedle nich delší dobu. Kromě toho jsou Blíženci velmi mazaní a vynalézaví. To znamená, že pokud se pokusíte dvojče zkrotit, bude vás tak šidit, že po nějaké době zjistíte, že si vás ochočilo.

Hlavní foto: kakao.im