Na každou situaci se dívají ze všech úhlů.

Někteří lidé mají ve zvyku všechno přehodnocovat. Ukazuje se, že do hry vstupuje i astrologie. Čtyři znamení zvěrokruhu se vyznačují tím, že mají ve zvyku neustále všechno několikrát přehodnocovat. To je často skutečnou zkouškou pro psychiku, protože taková činnost dříve či později vyvolá stres.

Reflexe vám pomůže dobře analyzovat jakoukoli situaci a vyřešit ji co nejlépe. Roztržití lidé, kteří povrchně procházejí situacemi, často přehlédnou mnoho drobností, které mohou vést k úspěchu, protože nevidí a nezvažují jejich prospěšné jednání. A ti, kteří si vše dobře promyslí, jsou připravenější a obezřetnější vůči okolnostem.

Přemýšlení je stresující. Po analýze všech možných scénářů to často vede k duševní únavě. Objevují se obavy, váhání a pochybnosti. Nadměrné myšlení má tedy pozitivní i negativní stránky.

Která znamení zvěrokruhu mají tendenci nad vším přemýšlet?

Vodnář

Vodnář je nejvíce vizionářské znamení zvěrokruhu. Jsou to inovativní myslitelé, kteří mají stále nové nápady. Jsou velmi soustředění a tak zaujatí, že se často ocitají ve víru myšlenek. A to je přetěžuje. Soustředí se na to, co přijde, na budoucnost. Začnou si v hlavě přehrávat všechny možné scénáře. Proto se ocitají v pasti svých obav. Někdy jsou posedlí vtíravými myšlenkami na věci, které nakonec vedou k negativním reakcím.

Jste-li přemýšlivý Vodnář, snažte se stát nohama pevně na zemi, když máte pocit, že nad věcmi začínáte příliš často přemýšlet. Věnujte pozornost svému okolí.

Váhy

Povaha Vah je nutí neustále váhat mezi dvěma nebo více možnostmi - vše pečlivě zvažují. Přemýšlejí, přemýšlejí a věčně bloudí a hledají správnou cestu. To je často znepokojuje, protože se nemohou rozhodnout. Pomalu nacházejí správnou cestu a tento zlozvyk se vším váhat jim brání na cestě k úspěchu. Řešení všech možných aspektů problému je stejně užitečným krokem jako pochopení zlozvyku, který vždy stojí v cestě. Váhy jsou často nerozhodné právě proto, že nechtějí udělat chybu.

Panna

Panna je jediné znamení v tomto žebříčku, které není vzdušné. Jsou zemití a vládne jim planeta Merkur. Proto se v každé situaci tolik zaměřují na detaily. Panna je nejorganizovanějším znamením zvěrokruhu. Věnují velkou pozornost každému detailu. Mají tendenci přemýšlet úplně o všem, někdy až příliš. Jsou to opravdoví perfekcionisté. Jsou posedlí detaily. Bojí se chyb a raději se jim vyhýbají tím, že si každý svůj krok dobře promyslí. Mají velmi silně vyvinutou intuici.

Blíženci

Blížencům vládne Merkur, planeta informací. Jsou to vzdušná znamení, která mají také schopnost přemýšlet. Někdy se ztratí v moři myšlenek, které se jim honí hlavou. Je pro ně obtížné se rozhodnout. Zeptají se přátel a kolegů na jejich názor a nakonec udělají to, co zamýšleli. Dvojčata mají někdy potíže s rozhodováním. Nemohou se uklidnit, dokud se na situaci nepodívají ze všech stran. Rádi si připadají jako odborníci na všechno. Při rozhodování také rádi znají názor ostatních.

Hlavní foto: google.com