Jestliže drzost má zcela zjevné projevy, dotěrnost je mírnější "variantou" tohoto rysu. Přiznáváme, že se nám nelíbí jak první, tak druhý rys.

Pokud se však s drzými lidmi dá bojovat, dotěrní lidé jsou horší, někdy je dokonce těžké jim říci ne. Obzvlášť těžké je říct ne roztomilým dívkám, které si vás z nějakého důvodu začaly více všímat. Zde je seznam znamení zvěrokruhu, z nichž ženy jsou nejvíce dotěrné.

Rak

Zvědavost ženy ve znamení Raka hraničí s posedlostí. Ve skutečnosti má ve svém osobním životě jen velmi málo zajímavých momentů. Proto si dovolí klást nestydaté otázky o problémech, konfliktech, a dokonce i o svém intimním životě.

Pokud se ženě ve znamení Raka pokusíte v klidu vysvětlit, že překračuje hranice povoleného, bohužel to nepochopí. V této situaci je účinné pouze odmítnutí s přerušením další komunikace.

Beran

Arogance a posedlost žen ve znamení Berana nezná mezí. Klidně může přijít k vám domů i bez pozvání.

Pokud od vás tato žena něco potřebuje, stává se nesnesitelně dotěrnou. Aby získala, co chce, udělá cokoli. Někdy může zástupce tohoto znamení uklidnit pouze souhlas s tím, co chce.

Ryby

Laskavé a okouzlující Ryby mohou být velmi dotěrné a nepříjemné, ale ne drzé. Vědí, jak se vměšovat. Ženy v tomto znamení zvěrokruhu umějí obratně manipulovat s ostatními.

Panna

Zástupce znamení Panny vždy ví všechno nejlépe, radí a věří ve sdílení neocenitelných zkušeností. Pokud je Panna přímo informována o své dotěrnosti, jednoduše přejde k jiné osobě, které vysvětlí morální zásady.

Pokud však požádáte Pannu o skutečnou pomoc, po jejím nadšení nezůstane ani stopa. Najde si spoustu výmluv, proč to nemůže udělat.

Hlavní foto: google.com