Na světě jsou ženy, které muži prostě přitahují a pak už není cesty zpět. Mezi jejich přednosti patří krása, smyslnost, lehká tajemnost, sexy a mnoho dalšího. Většinu těchto vlastností mají díky přiřazeným znamením zvěrokruhu. Zjistěte sami, zda jste na seznamu žen, po kterých muži nejvíce touží.

1. Beran

Žena ve znamení Berana je skutečnou sopkou vášně, temperamentu a ohně (protože je to její živel). Je znamením velkého množství sexu a romantických vztahů. Jejím atributem jsou obvykle přiléhavé krvavě červené šaty a boty na vysokém podpatku. Díky tomu vypadá fenomenálně. Žena ve znamení Berana je velmi sebevědomá a dobře si uvědomuje, že je nesmírně sexy. To se mužům velmi líbí.

2. Váhy

Žena ve znamení Vah je naprostým opakem postavy Berana. Muži mají rádi její jemnost, zasněné oči, lehkost bytí a klid. Váhy se nikdy nechovají vulgárně nebo hlučně, a proto je vyhledávají i příliš odvážní muži. O Vahách se říká, že mají úžasný ochranitelský instinkt a rytířství. Váhy jsou ženy, o které se muži chtějí starat.

3. Býk

Žena ve znamení Býka má styl a úroveň. Býk je opakem ostatních znamení, jejichž symbolem je země (Kozoroh, Panna). Volí spíše eleganci a kvalitu než praktičnost. Proto jim to vždy sluší, nosí šperky a doplňky. Žena ve znamení Býka je osoab, který si na podzimní bláto oblékne bílé šaty a boty, a přesto bude vypadat bezvadně. Pro sebevědomé muže je nejkrásnějším diamantem. Takový muž rád vezme ženu ve znamení Býka na obchodní schůzku, což mu pomůže potvrdit, že má úroveň a eleganci, pokud takovou ženu zaujal.

4. Štír

Žena ve znamení Štíra je věčnou záhadou. Dokonale se naučila svůdné pohledy, sexy gesta a pravidla rafinovaného flirtování. Muži vědí, že po rozhovoru s dámou ve znamení Štíra budou jejich zážitky v posteli nezapomenutelné, což je pro ně opravdu přitažlivé. Zvláště když se v průběhu ukáže, že měli pravdu a taková žena dobře zná své hodnotové touhy a má metody, jak svých přání dosáhnout.

5. Vodnář

Vodnářka je žena, která muže přitahuje svou nekonvenčností, originálními zájmy a zajímavými názory. Nevědomky si také hraje s muži na horkou strunu. Jednou o muže projeví zájem, ale vzápětí se o něj vůbec nezajímá, protože se soustředí na jiné věci nebo lidi. Muži to mají rádi, protože se jim líbí dámy, které jsou nedostupné a těžko dostupné. Když se jim to nakonec podaří, jsou velmi spokojeni. Ženy tohoto znamení se jim zdají být velmi zajímavé.

Hlavní foto: magia.onet.pl