Astrologie identifikuje znamení, jejichž představitelé mají tendenci nevědomě si vybírat "toxického" partnera.

Ženy ve znamení Býka jsou od přírody náchylné k provokativnímu chování. Při komunikaci s muži dávají podvědomě přednost sebevědomým, asertivním a dokonce dominantním zástupcům opačného pohlaví.

Muže přitahuje upřímnost a nepředvídatelnost takových žen. Chvíle sebevědomé hry vzbuzují zájem na obou stranách.

Ve vztazích se však tito velmi sebevědomí a silní muži často ukáží jako náchylní k násilí vůči své partnerce.

Ženy ve znamení Býka to nemusí okamžitě pochopit a pokračují v provokování a hraní si se svým mužem, čímž ještě více podněcují jeho projevy nespokojenosti a dokonce i agrese.

V takovém vztahu zůstává atmosféra vždy napjatá, emoce obou partnerů jsou mimo dosah. Pro ženy ve znamení Býka je však takový formát vztahu "běžný". Zpravidla si vybírají všechny partnery podle jednoho typu a chování, a pak tím sami trpí.

Ženy ve znamení Býka zřejmě nemají zájem o klidné, submisivní a podle jejich názoru bezcitně působící partnery.

Proto dělají stále stejné chyby a vybírají si stále stejného partnera.

Krásné, dobromyslné a velmi klidné ženy ve znamení Raka jsou skutečným magnetem pro silné a dokonce dominantní muže.

Vztahy s takovými muži se rychle stávají toxickými. Dívka je ta, která trpí, ale ne vždy si uvědomuje příčinu problému a dovolí svému partnerovi dělat mnohem více.

Ženy ve znamení Raka by měly být při výběru potenciálního partnera vybíravější a ve vztahu by neměly odpouštět věci, které ji jako osobu potlačují a degradují.

Právě srdečnost a laskavost takové ženy zklamou, neodváží se vztah ukončit a dát svému milému šanci, kterou muž obvykle nevyužije a pokračuje ve svém chování.

Zástupci ve znamení Panny mají často "štěstí" na citově nezralé, infantilní muže. Ve společnosti se takovým mužům také říká "mumie".

Vztah s takovým mužem se mění v utrpení. Silné a nezávislé Panny přitahují také ty, kterým nevadí přenést většinu mužských povinností na svého partnera.

Žena se v takovém vztahu stává jakousi lokomotivou, hnací silou. Zároveň se cítí bez podpory a velmi rychle se emocionálně vyčerpá.

Ženy ve znamení Střelce nemají na muže vysoké nároky a od vztahu očekávají určitou míru osobní svobody. Muži to naopak vidí jinak. Mohou projevovat lhostejnost a často mají milence.

Žena v tomto znamení by si měla uvědomit, co očekává od vztahu a zejména od muže.

Emocionální a ochotné ponořit se do bouře citů, Ryby se mohou setkat s mužem-ženou. Ryby, žijící ve svém iluzorním světě, hned nepochopí, kterého partnera "dostaly". Ryby by měly být při výběru vybíravější, s navazováním vztahů nespěchat a popustit uzdu své fantazii.

Hlavní foto: google.com