Existují znamení zvěrokruhu, která neosvětlují prostor, ale jako by světlo pohlcovala. Nepřitahují se k sobě, nesvítí jako svíčka. Pokud je však dokážete spatřit a přiblížit se k nim, můžete se do nich zamilovat navždy. Tito lidé jsou obtížní. Čtěte dál a zjistěte, jaké jsou jejich nedostatky.

Spoluzávislost s Rybami

Není nic těžšího než se zamilovat do Ryby s její špatnou povahou, podezíravostí a urážlivostí. Kromě toho, že osvobodit se od této lásky je také výzva, je to prakticky nemožné: Ryby nejsou opuštěné, jsou šťastně milovány i nenáviděny po celý život, až do hrobu.

Ryby slibují pouze dramatické a intenzivní vztahy, pouze tvrdé. Chcete, aby se o vás psalo? Zamilujte si rybu, pokud to dokážete.

Obtížný život s Pannou

Panna sama o sobě není náchylná k impulzivní lásce a zcela odrazuje od takové náklonnosti potenciální fanoušky. Charakteristický výraz ve tváři Panny říká: "Kam chodíš se špinavýma nohama, tam jsem umyl podlahu" a je mocnou překážkou pro všechny druhy romantiků.

Panna nechce vztahy, které neodpovídají jejím ideálům. Proto bude ke všem kandidátům přistupovat s pravítkem a malým dotazníkem. Nebuďte překvapeni, pokud vás Panna hned po schůzce vyzve k darování krve na žloutenku typu C - znamená to, že jste se jí líbili.

Žloutenka je opravdu závažné onemocnění. Koneckonců, nikdy nevíte a plánujete spolu žít celý život. Panna se již rozhodla.

Kozoroh jako střed pozornosti obdivovatelů

Věděli jste, že se do Kozorohů zamilovávají celé týmy? A Kozorozi se sami zamilují, když ne do každého pátého člověka, kterého potkají, tak do šestého určitě. Začnou vztah, pak přijdou alimenty, rozdělí si pohovku a kočku napůl.....

Je tu však jedno důležité "ale": Kozorozi jasně oddělují zamilovanost a lásku navždy. A i když se Kozoroh rozhodne uzavřít sňatek, neznamená to, že s touto osobou plánuje žít celý život.

A s čím hodlá žít, se zatím nerozhodl. Provádí výběr. Každý Kozoroh má alternativu: jednu osobu, která ho nezištně miluje, ale raději dvě.

Ideální by samozřejmě bylo čtrnáct, ale to je tak všechno. Z těchto lidí si Kozoroh navždy vybere jediného člověka pro sebe. Nebo nebude. Záleží také na štěstí.

Hlavní foto: google.com