Ne každá žena se může stát múzou svého muže. Stát se jediným, kdo dokáže udělat krále i z toho nejprůměrnějšího člověka.

Takový úkol vyžaduje ženu s velkou inteligencí, logickým myšlením a chytrostí. Měla by to být liščí samice, která dokáže unést kuře a včas se schovat do nory.

Když se podíváte na manželky silných a úspěšných mužů, všimnete si, že vždy stojí trochu za jejich zády. Zvláště pokud muž vydělal jmění a získal v manželství titul hlavy rodiny.

Tento postoj inteligentní ženy je pochopitelný - skrývá se ve stínu svého milovaného muže a těší se z jeho vítězství. Koneckonců je třeba přiznat, že normální muž nemůže žít bez ženy.

Veškerá odpovědnost za rodinu leží na křehkých bedrech žen. Je na ní, aby rozhodla, kým se muž stane a jaké děti budou v této rodině vyrůstat.

Žena je schopna přivést zpět k životu muže, kterého všichni ztratili, a vytvořit z něj dobrou hlavu rodiny. Někdy se žena stává pro muže negativní múzou, která ho vede k alkoholismu, parazitismu a dalším neřestem, jež vedou ke zhroucení osobnosti.

I ten nejpracovitější a nejspořádanější muž, zamilovaný do negativní múzy, se může po několika letech soužití stát asociálním typem.

Na ženě je doslova všechno. Moderní mladé dámy by to měly pochopit.

Pijící otec rodiny není tak špatný, ale pokud pije matka, problémy postihnou celou rodinu. Žena-muza dokáže muže "otevřít" a inspirovat ho k obtížným činům, na které se předtím bál pomyslet.

Je nejen šikovná manipulátorka, ale také šedý kardinál rodiny. Žena-muza myslí především na blaho své rodiny, na zdraví svého muže a dětí.

Astrologové určují 4 znamení zvěrokruhu, z nichž ženy mohou inspirovat muže k mimořádným výkonům.

Ženy ve znamení Raka dosáhnou toho, co chtějí, bez ohledu na to, kolik je to bude stát. Zástupci tohoto znamení mají zvláštní taktiku pro jednání s muži, kterou si během let vytvořili a kterou jim navrhla jejich milovaná matka.

Nebudou propadat hysterii a nebudou svého milovaného muže zaplavovat nároky. Ženy v tomto znamení čerpají informace z různých zdrojů a nikdy nepropásnou situace prospěšné pro rodinu.

Tiše a něžně tlačí svého muže k vážným a obtížným činům. Stojí za zmínku, že ženy ve znamení Raka vždy stojí na vlastních nohou.

Panny se v milované osobě "rozplynou", ale vždy drží ruku na tepu. Zástupcům tohoto znamení chybí jemnost a lichotky, aby od muže získali, co chtějí.

To je to, po čem skutečně touží. Tyto ženy uvažují strategicky a mají dar předvídat výsledek případu.

Člověk, který se několikrát přesvědčil o správnosti předpovědí Panny, jim začne plně důvěřovat a naslouchat jejich radám. To se stane jen tehdy, když moudrá Panna dokáže z křehkého človíčka udělat diamant a inspirovat ho k mimořádným činům.

Ženy ve znamení Vah mají úplně jinou taktiku než Panny. Zástupci tohoto znamení skvěle hrají na city zamilovaného člověka.

Za starých časů se říkalo - "chodí na provázku jako jalovice". Ženy ve znamení Vah mohou z muže udělat poslušnou jalovici, která bude plnit jejich rozmary.

Ten člověk samozřejmě nikdy neuhodne, že je závislý. Náklonnost a vášeň mu nedovolí, aby to začal tušit.

Ženy ve znamení Štíra jsou na vrcholu seznamu múz, které mohou muže inspirovat k mimořádným činům. Dobro a zlo se v těchto ženách snoubí tak krásně, že muž, kterého potká, se přes ně málokdy dokáže přenést.

Štíra nic nestojí dobýt muže, zmocnit se jeho mysli a těla. Právě oni jsou schopni udělat z chudáka prosperujícího magnáta, hlavu rodiny.

Hlavní foto: google.com