To neznamená, že byste měli ignorovat vše, co se kolem vás děje. Můžete se totiž dostat do situace, ze které budete muset hledat východisko několik let. Většina lidí bere tato doporučení v úvahu, ale jsou znamení zvěrokruhu, která berou vše příliš vážně.

Rak

Ženy narozené v tomto znamení se vyznačují zvýšenou úzkostností. Jsou přecitlivělí, podráždění a z nějakého důvodu si dělají takové starosti, že v noci nemohou dobře spát.

Rakoví lidé jsou většinou tajnůstkáři. O tom, co je trápí, nemluví ani se svými blízkými. Se zdánlivým klidem však uvnitř představitelů tohoto znamení hoří oheň emocí. Uklidní se, až když se vše daří. Protože úplný a trvalý řád v životě je z definice nemožný, Raci málokdy zůstávají ve stavu klidu dlouho.

Štír

Štíři jsou také velmi citliví a vše kolem sebe si berou k srdci. U lidí narozených v tomto znamení nezůstane bez povšimnutí jediný pohled, gesto nebo slovo. Štíři se ke všemu, co se děje, staví filozoficky a to, co nedokážou logicky vysvětlit, je velmi znepokojuje.

Nesnažte se jim něco vysvětlovat - Štíři vědí předem vše, co jim chcete říct. Svá slova a činy vždy promýšlejí krok nebo dokonce dva dopředu. Toto znamení nemá rádo spontánnost, protože se kvůli ní cítí nejistě. A pro Štíra nemůže být nic horšího.

Vodnář

Když jdete spát, lidé ve znamení Vodnáře nemohou dlouho spát, protože v hlavách zástupců tohoto znamení se rojí různé myšlenky. Pro klid duše potřebují tito lidé věrného partnera, jinak budou zdrceni tím, že ztratí kontrolu nad situací. Lidé narození v tomto znamení vkládají do všeho, co se kolem nich děje a do čeho jsou zapojeni, celé své srdce.

Vodnáři chtějí mít vše pod kontrolou, což není vždy možné. To v nich vyvolává obavy a strašnou úzkost. Důvod k obavám může být velmi malý, ale takoví už Vodnáři jsou - dokážou udělat z mouchy slona.

Ryby

Žijí ve svém vlastním vnitřním světě, který sami mění a kterého se sami bojí. Vše, co se kolem nich děje, by mělo probíhat hladce a bez problémů. V opačném případě nebudou emocionální ryby schopny sledovat změnu prostředí, což je vyděsí.

Smysl pro zodpovědnost představitelů tohoto znamení je někdy přehnaný - velmi se obávají o členy své rodiny a vždy doufají v úspěšný výsledek jakékoli události.

Hlavní foto: google.com