Souhlasím, nikdo není šťastný, když se dozví o zradě milované osoby! Nicméně zrada v našem světě existuje.

Jsou lidé, kteří nejsou zrazeni, ale jsou i tací, kteří jsou vůči tomu zranitelní kvůli svým osobním vlastnostem. Které ze znamení zvěrokruhu může vést dvojí život - pojďme si na tuto otázku odpovědět.

Podle odborníků lidé s nízkým sebevědomím navazují náhradní vztahy. Často jsou mezi nimi i ti, kteří se bojí zůstat sami. Podvod však vždy vyjde najevo a druhá strana dříve či později na vše přijde.

Abyste se nestali "záložní osobou", a tedy záložním letištěm, stačí se podívat na svého partnera. Existují charakteristické projevy chování, podle kterých stoprocentně poznáte, že vás partner podvádí.

Například vás nechce představit svým rodičům, ale zároveň slibuje manželství. Nepředstaví vás v kruhu svých přátel! Stojí za to zvážit, proč tento vztah potřebuje.

Pokud jde o některá znamení zvěrokruhu, některá z nich často ani netuší, co se děje za jejich zády. Příkladem jsou Blíženci. Zvlášť když je jejich partner mazaný a krysí. Blíženci nemusí mít ani podezření, že je jejich partner nebo partnerka podvádí velmi dlouhou dobu a myslí si, že jsou blázni.

Váhy jsou také znamením se špatným sebevědomím a vysokým rizikem zneužití. Dokážou spolknout i tu nejzjevnější lež, jen aby mohli klidně spát. Ve skutečnosti se ukáže, že partner podvádí Váhy se sousedkou, na chvíli se zastaví a zůstane v její posteli.

Ryby jsou také náchylné k podvádění. Sami zavírají oči před nevěrou svého partnera. Navíc sami neopětují lásku a celý život s ní bojují.

Hlavní foto: google.com