Pečlivé studium všech zástupců zvěrokruhu známými astrology přineslo výsledek: byla jmenována 2 nejodolnější znamení.

Střelec

Jednoduchý a neschopný přizpůsobit se okolí, Střelec si neví rady, když se mu snažíte vnutit svůj názor. Pokud se mu pokusíte rozkazovat, během několika vteřin se projeví všechny jeho negativní vlastnosti. Nebude používat svůj šarm a rozhodně s vámi nebude mluvit jemným a něžným hlasem. Uslyšíte takové pokárání, že se budete chtít před jeho hněvem skrýt.

Přesto má Střelec citlivé body, jejichž dotykem ho můžete pozitivně naladit. Podávejte mu informace nenápadně a velmi opatrně a snažte se ho přesvědčit, že osud celého lidstva závisí jen na něm. Ambice Střelce jsou jeho slabou stránkou a pouze s pomocí chytré manipulace s tímto znamením zvěrokruhu můžeme dosáhnout požadovaných výsledků.

Ryby

Tvrdohlavá a neproniknutelná Ryba neplave v rozbouřených vodách. Jedno z nejslizštějších znamení zvěrokruhu si mistrně pohrává s těmi, kdo se je snaží zkrotit. Klidně snesou panovačný tón a dokonce slíbí, že splní všechny vaše požadavky. Pokud se k nim otočíte zády, okamžitě udělají pravý opak. Obzvláště obtížné je to pro ty, kteří svůj život svázali s Rybami. Prázdné sliby jsou nejnepříjemnější vlastností zástupce tohoto znamení zvěrokruhu.

V profesním životě se jim nedaří. Ryby jako manažeři dosahují velkých úspěchů, ale jejich podřízení ne. Je pro ně obtížné poslouchat příkazy druhých a jejich obrovské ego trpí, když musí poslouchat příkazy druhých.

Hlavní foto: sm-news