Abyste přežili v cynickém jednadvacátém století a byli na vrcholu, potřebujete hodně vůle, hodně aktivity a opravdu neústupnou povahu. Tyto vlastnosti by si přál mít asi každý. Ale má je opravdu každý? Astrologové na tuto otázku znají odpověď.

Kdo jsou vůdci nejmocnějších osobností podle znamení zvěrokruhu? Podívejme se na tři nejlepší lídry!

3. místo

Třetí místo patří zástupcům znamení Lva. Jejich živlem je oheň. Samotný název tohoto znamení je spojen s královskými regáliemi, protože lev je králem zvířat. Plamen, který hoří v duši lidí narozených na přelomu července a srpna, svítí rovnoměrně a dostatečně jasně. Není to zuřivý oheň, ale rovnoměrný, stálý oheň, který stačí k tomu, aby člověk nikdy neztratil důvěru v sebe sama a mohl vést druhé, řídit je doma i v práci. Lvi jsou prostě stvořeni k tomu, aby dosáhli výšin úspěchu. A trocha jejich vrozeného narcismu jim ani v nejmenším nevadí - naopak jim brání vzdát se v obtížných situacích.

2. místo

Na druhém místě je další zástupce ohnivého znamení - Beran. Lidé narození na přelomu března a dubna se mohou pochlubit nejsilnější energií v celém zvěrokruhu. Pro Berany neexistuje žádná soutěž, kde je třeba projevit vzrušení, vytrvalost a aktivitu, a řečeno na rovinu, málokdo se jim může rovnat. Logika není nejsilnější stránkou představitelů tohoto znamení. Ale jak mohou chtít! Stačí, aby po něčem toužili, a oheň doutnající v jejich duších se změní v oheň krokový. Vybere si nejkratší cestu ke svému cíli a spálí vše, co mu stojí v cestě. Bohužel to někdy přehání. Hrozí, že plamen rychle zhasne ještě před dosažením vrcholu.

1. místo

Nesporným vůdcem silných osobností, které vědí, co chtějí, jak toho dosáhnout a nikdy neustupují, jsou představitelé znamení Kozoroha. Toto zemské znamení je zárukou věrnosti, vytrvalosti a tvrdohlavosti. Dámy ve znamení Kozoroha mají obzvlášť velké štěstí. To jsou skutečné tanky, které nemají v tvrdé práci a ctižádosti konkurenci. Nejdůležitější však je, že vždy ztělesňují všechny své myšlenky, protože každou věc dotáhnou do konce bez ohledu na překážky, které jim stojí v cestě.

Každé znamení zvěrokruhu má samozřejmě své výhody. Někdo má tvůrčí vášeň, někdo je rodinný typ, jiný je romantik. Ale vytrvalost a houževnatost, důležité pro dosažení vrcholů - vlastnosti Lva, Berana a Kozoroha.

Pokud však máte tu smůlu, že jste se nenarodili ve správný čas, nezoufejte. Buďte optimisté! Je dobře, že jsme každý jiný, a je velmi povzbudivé, že ne každého, koho potkáte, můžete přirovnat k tanku nebo stepnímu ohni. Jinak si představte, co by se stalo s planetou, kdyby ji ze všech stran roztrhala na kusy nesmírně silná energie, aktivní a připravená udělat cokoli, aby dosáhla svého cíle.

Hlavní obrázek: google.com