Od té doby, co existuje populární astrologie, se mnoho lidí hádá: čí znamení zvěrokruhu je lepší? Astrologové však upozorňují, že není zcela správné označovat jedno nebo druhé znamení zvěrokruhu za nejlepší a na jiné znamení svalovat spoustu negativního.

Všechny konstelace tak či onak ovlivňují náš život. Procházejí jimi nebeská tělesa, což ovlivňuje i životní události a dokonce i duchovní stav.

Astrologové však rozlišují tři zvláštní znamení zvěrokruhu.

Býk. Je to znamení zvěrokruhu Země. Lidé narození v této konstelaci stojí pevně na nohou, umí pomoci v obtížné situaci a podat pomocnou ruku. Jsou obdařeni dobrou intuicí a neméně vyvinutým duševním zdravím. Býk miluje život a ten mu to oplácí štědrým požehnáním. Býk umí proměnit krásné sny ve zcela reálné projekty, které se pak mohou stát skutečností.

Lev. Skutečně královské znamení, protože Lev je králem zvířat. Lidé narození v tomto souhvězdí jsou často obdařeni královským postojem, poměrně vysokými ambicemi a vytříbeným smyslem pro styl. Živlem Lva je oheň, jasný a někdy hořící, ale také schopný zahřát. Lvi se často stávají vůdci, kteří se nebojí převzít odpovědnost a vést ostatní lidi. Vyznačují se velkorysostí a rozhodností.

Panny. Třetí znamení na seznamu královských znamení. Pragmatičtí představitelé zemského živlu, Panny, si umí stanovit cíle a přiblížit se k nim bez velkého hluku. Jsou schopni vidět širší souvislosti. Panny usilují o poctivost a čistotu, což dodává jejich cílům ušlechtilou přímočarost. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu často pozitivně ovlivňují své okolí svým pohybem vpřed. Tvrdě pracují a svým příkladem dokazují, že tato strategie přináší vynikající výsledky.

Astrologové připomínají, že nejen znamení zvěrokruhu určuje naše činy, charakter, silné a slabé stránky a osud. Existuje mnoho dalších faktorů, včetně osobní volby. Proto byste se po přečtení výše uvedeného seznamu neměli rozčilovat, pokud jste například Ryby nebo Štír. Vše je v našich rukou, včetně štěstí.

Hlavní foto: google.com