Astrologové jsou přesvědčeni, že přítomnost magických schopností člověka je přímo ovlivněna příslušností k tomu či onomu znamení zvěrokruhu.

Vynikají zejména čtyři znamení, jejichž představitelé mají velmi často schopnost lidem pomáhat, i když o tom často ani nevědí.

Ryby

Tajemné ryby jsou obdařeny mnoha různými talenty, mezi nimiž vyniká dar léčení.

Jejich přirozená touha pomáhat druhým za každou cenu se v kombinaci s jejich jedinečnou světelnou energií mění ve schopnost léčit lidské nemoci.

Je pravda, že zástupci tohoto znamení málokdy věnují pozornost svému daru a vědomě ho rozvíjejí. Jen málo z nich využívá své schopnosti naplno.

Ale i ti, kteří nemají rádi magické praktiky, mohou lidem pomoci a zbavit je duševního utrpení a úzkosti.

Ti, kteří měli možnost komunikovat s představiteli tohoto mystického znamení, mohou potvrdit, že v jejich přítomnosti se všechny problémy zdají být malé a bezvýznamné, plán, jak se dostat z obtížné situace, se v hlavě rodí sám od sebe a srdce obklopuje mír a klid.

Blíženci

Blíženci jsou jedním z nejnadanějších znamení, pokud jde o magické schopnosti. Jejich silná světelná energie, vybroušená intuice a čistá duše jim pomáhají jít cestou dobra.

Zástupci tohoto znamení nikdy nevyužívají svůj dar k tomu, aby někomu ublížili, ale často pomáhají i cizím lidem vyrovnat se s negativitou.

Díky své pozitivní energii jsou Blíženci schopna zastavit zkázu, kterou spustil černý mág, tzv. amulet.

Představitelé tohoto znamení jsou velmi vnímaví k utrpení druhých lidí a nikdy se neobejdou bez podání pomocné ruky bližnímu.

Kozorozi

Praktické a přízemní Kozorohy lze jen stěží podezřívat z jakéhokoli vztahu k magii. Zdá se, že jsou od toho všeho nekonečně daleko. Tento dojem je však zavádějící.

Vnitřní síla představitelů tohoto znamení je skutečně nevyčerpatelná. I když si neuvědomují své skutečné schopnosti, jsou schopni léčit nemoci, získat zpět ztracenou sílu a elán.

Kozoroh, který se vážně rozhodl zabývat se rozvojem svých mystických schopností, v této věci jistě uspěje a stane se opravdovým léčitelem, schopným pomáhat lidem v boji proti všem druhům neduhů.

Vodnář

Vodnáři jsou výjimeční lidé, ne jako kdokoli jiný. A jejich dar je vzácný a neobvyklý - dokáží léčit lidi silou slov.

Upřímně pronesená slova představitelů znamení nacházejí odpověď v duši každého, komu jsou určena. Vodnáři mají dar přesvědčování, nebude pro ně těžké uklidnit svého partnera, naladit ho na pozitivní myšlení.

V ústech představitelů tohoto znamení získávají jednoduchá slova sílu magických kouzel.

Vodnáři jsou velmi klidní a dobromyslní a nikdy nevyužívají svých úžasných schopností k sobeckým účelům. Opravdu chtějí udělat svět o něco lepším a daří se jim to.

Hlavní obrázek: google.com