Mezi souhvězdími kola zvěrokruhu jsou znamení zvěrokruhu, jejichž zástupci mohou uniknout všem problémům.

Jde jen o to, že jejich živá mysl, intuice a zkušenosti jim pomáhají dostat se z různých situací, do kterých se předtím dostali díky touze po dobrodružství a zvědavosti.

Je velmi obtížné obviňovat představitele jednoho z těchto znamení. Ale i když to uděláte, zbytky mohou zůstat ve vaší duši, víte, kdy se to zdá správné, ale stále se cítíte provinile.

První na tomto seznamu by byli zástupci ze znamení Blíženců. Nechci říkat nic hrubého, jen byste si měli dávat větší pozor na lidi z tohoto znamení.

Lidé v tomto znamení jsou totiž často velmi zvídaví a dobrodružní. Jejich povaha je nenechává sedět na místě, ale jen je žene k novým výkonům.

Není divu, že u takového charakteru dříve či později přijde schopnost, kdy všechno uteče.

Ne, Blíženci nejsou podvodníci, jen vždy říkají celou pravdu až do konce. Spíše správně kladou důrazy a podměty, aby jim později bylo těžké něco vyčítat.

Váhy jsou v tom mistry. Nikdy byste se neměli nechat zmást jejich pohodovou povahou nebo nechutí ke konfliktům.

V případě potřeby může být zástupce ve znamení Vah tvrdý a vypočítavý, cynický atd. Váhy navíc velmi dobře znají svá práva a pravidla hry. A také co lze dělat s těmi, kteří překračují určité hranice.

V důsledku toho se ukáže, že vše, co je řečeno, bude použito proti tomu, kdo se rozhodl dostat na dno zástupce z tohoto znamení. Váhy umí velmi dobře využívat informace.

To platí i pro představitele Vodnáře: všechno jim projde. Velmi dobře si umí spočítat situaci na několik kroků dopředu. Dokážou vyjádřit, co si myslí.

A po výměně názorů... Demagogie je obecně zárukou vítězství. Čím více se budete snažit na zástupce v tomto znamení tlačit, tím silněji se bude bránit.

Pak určitě udělá velký rozruch, po kterém se každý, kdo má zdravý rozum, bude snažit Vodnáře nezranit ani neurazit. No, jen tak pro jistotu, koneckonců nikdy nevíte, jací démoni se mu honí hlavou.

Hlavní obrázek: google.com