Každé znamení zvěrokruhu má jedinečné vlastnosti. Existují však osobnostní rysy, které jsou u některých znamení zvěrokruhu obzvláště silné. Dnes si povíme o tom, které znamení je opravdový nonkonformista a jde vždy svou vlastní cestou. Někteří z nich projevují nezávislost v práci, jiní v citech a vztazích.

Beran

Vzhledem k typické tvrdohlavosti Berana není překvapením, že je také jedním z nejsamostatnějších znamení zvěrokruhu. Pod vlivem Saturnu a Merkuru, které ho činí neklidným, má Beran často brilantní a extravagantní nápady. Přemýšlí nestandardně, zejména pokud jde o city a vztahy. Vztah s Beranem je skutečnou horskou dráhou emocí a zážitků.

Rak

Toto nezávislé znamení, kterému vládne Luna, se snaží dosáhnout vrcholu své kariéry bez ohledu na překážky, které mu stojí v cestě. Když se přiblíží ke svému cíli, neplatí pro něj žádná pravidla a zákony, soustředí se jen na to, co chce. Rak je připraven překročit všechna omezení, aby se jeho blízcí cítili pohodlně a chráněni.

Lev

Lev je řazen mezi rebelanty. Pokud všichni půjdou doprava, toto ohnivé znamení půjde určitě doleva, protože bylo stvořeno, aby všem velelo a rozhodovalo za ně. Dělat to, co dělají ostatní, rozhodně není pro Lva.

Váhy

Toto znamení je samo o sobě neobvyklé, protože dokáže ignorovat vše, co dělají a myslí si ostatní, pokud je to v rozporu s jeho volbou. Jeho vzpurný duch je někdy nazýván tvrdohlavostí, ale kritika se ho netýká. Takový člověk se zaměřuje především na uspokojování svých ambicí a potřeb. Není absolutně závislý na úsudku druhých.

Vodnář

Pokud jde o vzpouru, je Vodnář připraven postavit se do čela s tím nejnepatrnějším vystupováním. Díky vlivu Saturnu a Uranu může být obtížné přesně pochopit, kdy Vodnář ztrácí nervy, ale pokud je odhodlaný - pozor!

Ryby

Stejně jako Lev, ale v trochu jiném smyslu, jsou Ryby rebelským znamením. Jestliže Lev dává přednost bohatství a výběru, Ryby, kterým vládne Neptun, dávají přednost neobvyklému jednání a pečlivě volí cestu k dosažení svých cílů.

Hlavní foto: cosmo.ru