Bohužel někdy musíme být všichni odolní, ať se nám to líbí, nebo ne. Někteří lidé si vedou opravdu dobře, když se všechno hroutí a hoří, no, možná ne tak docela. Kdo jsou tito lidé podle horoskopu? Podívejme se na to.

První místo

Vůdčí osobností v této oblasti, což pro někoho bude šokem, pro jiného ne, je silná Panna. Zpravidla je skromná. Nejedná se o silně potlačovanou plachost, ale o jasnou a vědomou volbu. V případě Panny ji skromnost vlastně zkrášluje. Zjevně ví, jak se chovat a jak jednat. Není to pro ni přirozené, jak by se mohlo zdát zvenčí, ale je to výsledek překonávání sebe sama, vlastní vůle a neuvěřitelné houževnatosti. Panna ví, že je odolná, a to díky životním zkušenostem a vnitřní síle. Ne vždy je s tím spokojená, ale přesto se jí nestává často, že by ustoupila nebo klopýtla. Postupem času si Panna uvědomí, že pravděpodobně nevidí skutečnou závažnost problému, kterým se řítí. Málokdy si stěžuje, a pokud ano, tak vůbec ne na to, co ji skutečně trápí. Svěřuje se jen proto, že je to někdy ve společnosti nebo v týmu přijatelné.

Druhé místo

Na druhém místě mezi nejodolnějšími je materialistický Býk. Je odolný a to je pro něj zásadní. Od dětství ví, co chce. Cílem jeho života jsou především hmotné statky. Čím více, tím lépe. Toho nelze dosáhnout bez vytrvalosti, a té má tvrdohlavý Býk dostatek. Příroda obdařila Býka matematicky realistickým pohledem na svět, a i když vytrvalost stále není jeho hlavní vlastností, hraje v jeho životě obrovskou roli. U jiných se někdy mění v proslulou Bullovu tvrdohlavost. Pokud hora nepřijde k Mohamedovi, přijde Mohamed k hoře. V případě Býka jde hora z nějakého důvodu právě k němu. To vše není vůbec přirozené a jen Bůh a Býk vědí, kolik síly, trpělivosti a vytrvalosti je k tomu zapotřebí. Býk je houževnatý a má to rád. Tak se cítí živý a silný.

Třetí místo

Třetí místo mezi nejodolnějšími znameními zvěrokruhu obsadil skromně tajemný Rak. Je velmi houževnatý, ačkoli to nerad dává najevo. V případě potřeby je schopen překonat a vydržet mnohé, což ho netěší. Dává přednost vyčkávacímu postoji před akcí. Není to však strach, v případě Raka se záměrné vyčkávání velmi často vyplatí. Faktem je, že Rak je vnímavý a dobrý psycholog. Zná vás a rozumí vám mnohem lépe, než si dokážete představit. Samozřejmě je také zranitelný vůči úderům a jeho "krunýř" ho ne vždy dokáže ochránit. Odolnost a jemná manipulace mu velmi často pomáhají vyhnout se mnoha potížím a problémům. Rak rozhodně kráčí vpřed, i když cítí, že by si neměl kazit image poněkud nerozhodného člověka.

Hlavní foto: google.com