Rak

Při sledování kresleného filmu můžete snadno uronit slzu a těšit se jako dítě, které dostává symbolický dárek. Máte velké srdce a jste starostliví a ohleduplní k ostatním. Vaše citlivost vám umožňuje dokonale porozumět lidem kolem vás. A na to byste měli být bezpochyby hrdí. Hlavně se nenechte ovládat emocemi, zejména těmi negativními - unáhlená rozhodnutí vás mohou později velmi zklamat.

Lev

Nevíme, jak to funguje, ale od nadšení k lhostejnosti nebo dokonce k pohodě se dá přejít kosmickou rychlostí. Proto by si ostatní rozhodně neměli zahrávat s vašimi city, natož zkoušet vaši trpělivost. Pravděpodobně víte, ale připomeneme vám, že vaše horká povaha má ničivou sílu. Pokud tedy nechcete nechtěně ublížit někomu, kdo je vám opravdu drahý, snažte se neztrácet hlavu ani v těch nejkrajnějších situacích. Můžete. A dokonce se vám to bude líbit!

Ryby

#philosophicalnastry - to je zřejmě váš životní hashtag. Přemýšlení o smyslu existence vás baví neméně než procházení myšlenek v hlavě, které nadchnou svou originalitou a odvahou. Jste velmi citliví, jemně vnímáte emoce druhých lidí (jeden pohled dokáže říct víc než všechna slova). To má mnoho výhod, ale také nevýhod: často se nedokážete ochránit před negativními emocemi a berete si vše příliš k srdci. Řešení: i ty nejstresovější situace neberte jako drama, ale jako příležitost k posílení sebe sama a k získání cenných zkušeností.

Hlavní foto: youtube