Bez ohledu na to, že skeptičtí lidé tvrdí, že láska neexistuje, většina lidí ví, že láska je a je krásná. Někdy ji lidé potřebují natolik, že bez ní prostě nemohou žít. Vždyť právě hřejivost tohoto pocitu nás inspiruje a činí svět kolem nás lepším.

Mezi zástupci zvěrokruhu jsou osobnosti, které bez lásky nedokážou žít ani den.

Rak

Rakové si od dětství vytvářejí schéma ideálních vztahů, pak si kladou za cíl najít pravou lásku a žít s ní celý život. A i když se první pokus nezdaří, Rakové se budou o svůj osud pokoušet opakovaně. I když zároveň pokaždé, když pociťují touhu po rozchodu, zástupci tohoto znamení své hledání tak snadno neukončí.

Ryby

Působivé a smyslné Ryby se prostě musí koupat v paprscích lásky, jinak začnou postupně chřadnout z nedostatku pozornosti a péče. Zástupci tohoto znamení navazují vztahy často a ve velmi krátké době, protože nehledají ducha opravdové lásky, nejdůležitější je, aby se cítili milovaní a chránění. Ryby se příliš nerozcházejí, protože vědí, že je čeká ještě mnoho nových dojmů a zajímavých lidí.

Váhy

Zástupci tohoto znamení se začínají velmi nudit, když nemají nikoho, kdo by jim věnoval pozornost, péči a lásku. Váhy jsou velmi romantické, jemné a milé povahy, které svého partnera obklopují neuvěřitelně silnou láskou. Vědí, jak vytvořit doma skutečné pohodlí a útulnost, umí potěšit svého milovaného, i když dělá spoustu špatností a neprojevuje nejlepší vlastnosti své povahy. Váhy si nakonec svého vyvoleného velmi váží a nikdy se s ním nechtějí rozloučit. Odloučení jim totiž přináší velké utrpení a stesk.

Beran

Navzdory svému horkému temperamentu a ohnivé povaze jsou Berani prostě plní lásky a vášně, takže potřebují své city a emoce někam odložit. Zástupci tohoto znamení však neradi vstupují do neověřených vztahů, a proto si svou spřízněnou duši vybírají velmi pečlivě. A když se konečně rozhodnete, Beran obdaruje milovanou osobu veškerým nashromážděným teplem, náklonností a péčí. Druhá polovina nebude ničeho litovat. A pokud je to nutné, Beran dokáže přinést mnoho obětí a na oplátku bude žádat jen upřímnou lásku.

Býk

Býci vyrůstají v atmosféře lásky a vzájemného porozumění, takže hledání pravé lásky se pro ně stává životním cílem. Kromě toho jsou zástupci tohoto znamení domácí lidé a nejsou zvyklí rozptylovat své city, takže budou hledat partnera, který je oddaný a skutečně milující. Vždyť není možné vytvořit doma skutečné pohodlí a útulnost, když chybí láska.

Lev

Lvi sice přikládají větší význam své slávě a popularitě, ale milostné city jim také nejsou cizí. Zástupci tohoto znamení potřebují nejen lásku svých fanoušků, ale také oddanou lásku druhé polovičky. Kvůli milované osobě Lvi překonají svou pýchu, ignorují vlastní egoismus a dopustí se mnoha činů, které jsou v rozporu s jejich charakterem. Vždyť láska k nim se projevuje právě činy, a ne prázdnými slovy.

Hlavní foto: google.com