Herectví zabírá velkou část života každého z těchto šesti znamení zvěrokruhu. Rádi předstírají, že jsou tím, kým nejsou. To jim pomáhá alespoň na chvíli zapomenout na životní problémy a umožňuje jim to dobře manipulovat s ostatními, přičemž se jim dostává jejich plné pozornosti.

Právě z těchto šesti znamení zvěrokruhu vzejdou skuteční herci.

Lev

Miluješ všechno, co se týká obrazovky a jeviště. Máte tendenci nejen skvěle hrát svou roli, ale také být vždy středem pozornosti. Když se na vás dívají tisíce lidí, cítíte se naprosto pohodlně a skutečné štěstí zažijete, až když celý svět uzná, jak jste ambiciózní a talentovaní.

Býk

Vždycky jsi byl, jsi a budeš dobrý herec. Hrajete, abyste upoutali pozornost a potěšili ostatní. Jste zvyklí dělat lidem radost a uspokojovat všechna přání davu. Vaše asertivní povaha vám umožňuje pomocí manipulace dosáhnout toho, co chcete, znovu a znovu.

Ryby

Rádi jste středem pozornosti a v tomto ohledu se vám dostává velké pozornosti, protože celý váš život je zaměřen právě na to. Herectví je nejlepší povolání, o kterém můžete jen snít, protože jste pro něj prostě stvořeni.

Panna

Proč se snažit vyrovnat se svým životem, když můžete jen hrát určitou roli a vyhýbat se nepříjemné realitě? Jsi opravdový perfekcionista, takže se také snažíš hrát perfektně. Neuznáváte průměrnost a vždy přesvědčíte v jakékoli roli, kterou si chcete vyzkoušet.

Střelec

Jste talentovaný herec, který nemá rád realitu, a proto nacházíte útěchu ve světě fantazie, což je důvod, proč vás herecká profese tolik přitahuje. Hrajete, protože vás baví být obsazen do nějaké postavy. Umožňuje vám zapomenout na problémy, které máte právě teď ve svém životě.

Rak

Rád cítíš obdiv publika a nikdy své fanoušky nezklameš, dáváš jim přesně to, pro co si přišli. Jste známí svou schopností dostat se z každé situace a neváháte být neustále středem pozornosti. Přestože dáváte přednost pohodlí svého domova, jste připraveni poskytnout mu maximální potěšení.

Hlavní foto: femmie.ru