Mnoho žen se domnívá, že muž by měl podporovat rodinu, dělat vše pro to, aby byl život jeho rodiny pohodlný a bezpečný. Mladí muži jsou připraveni sdílet tento postoj, ale ne všichni.

Jsou tací, kteří sedí na krku svým vyvoleným a začínají žít na jejich úkor. Zásadová žena takový průběh událostí rychle zastaví.

Ne všechny dívky však spěchají. Někteří jsou ochotni snášet manžela bez práce a jsou připraveni ho podporovat. Takové dámy se rodí v několika znameních zvěrokruhu.

Rak

Všechny nejlepší dívky z této konstelace jsou připraveny dát muži. Raky budou svého milovaného nejen krmit, ale také ho začnou oblékat. Své milované nekoupí levné oblečení. Sami si koupí ty nejdražší a nejkvalitnější výrobky. To se stane, i když manžel celý život nic nevydělával.

Kozoroh

Všichni budou těmto dívkám závidět jejich pracovitost. Kozorozi jsou připraveni pracovat od rána do večera, aby něčeho dosáhli. Kozorozi se o svého manžela postarají, jen pokud jim to oplatí. Nemusí nutně začít vydělávat. Důležité je, že pomáhá v domácnosti a stará se o děti. V tomto případě vztah nic neohrozí.

Ryby

Vztah mezi Rybou a jejím manželem se nebude vyvíjet harmonicky. Jde o to, že představitelé tohoto znamení uspokojí všechny rozmary svého partnera, utratí za jeho touhy poslední peníze. Ryby samy budou chodit v ošuntělém oblečení, nebudou se o sebe starat. Ryby se se svým nezaměstnaným manželem nerozloučí. Je pro ně důležité mít někoho vedle sebe.

Býk

Trpělivý Býk věří, že dříve či později se vše vyřeší, že manžel najde obživu a bude schopen zajistit rodině pohodlnou existenci. Ale všechno marně. Čas plyne, ale nic se nemění. Jde o to, že Býk poskytuje manželovi pohodlný život, takže prostě nemá motivaci chodit do práce.

Muž a žena si mohou vyměnit role, pokud jim to oběma vyhovuje. Někdy je však toto uspořádání výhodné jen pro muže, žena tím trpí, i když si to ne vždy připouští. V takových případech byste si měli s manželem promluvit, rozhodnout se, co dál, abyste vyřešili problém s penězi a zároveň udrželi vztah.

Hlavní foto: google.com