V životě je mnoho situací, kdy je třeba skrýt pravdu a někdy i zlehčit nepříjemné detaily příběhu a dodat mu lesk.

Mazanost je další prd některých lidí, protože ne každý má tuto vlastnost. Vyjít z obtížné situace, dokončit riskantní podnik, přesvědčit partnera o své bezúhonnosti - to vše se může v té či oné situaci hodit.

Astrologové zjistili, která znamení zvěrokruhu mají neobvyklý talent, který jim pomáhá obratně manipulovat situacemi, aniž by se dostala do víru problémů!

Lev si velmi cení své pověsti a velmi se bojí okamžiků, kdy je jeho význam zpochybňován. Proto Lev dokáže provádět nejrůznější triky, jen aby udržel moc ve svých rukou.

Nešetří úsilím ani penězi, aby bojovali proti pomluvám, které kazí jejich image. K tomu Lly používá ty nejdokonalejší techniky, včetně krutých lží.

To je bohužel Achillova pata Lvů: jsou snadno manipulovatelní, jen musíte přijít na to, jak v nich vyvolat emoce.

Váhy od dětství vynikají kreativním myšlením, rodí se mazané a manipulativní. Během rozhovoru dokáží svého partnera natolik zmást, že ten nakonec usoudí, že myšlenka, kterou Váhy vyslovily, patřila ve skutečnosti jim.

Váhy si rády udržují pověst dobromyslných a milých lidí a hájí svá práva klidným a vyrovnaným způsobem. S pomocí rozvahy, klidu a pružné mysli spřádají intriky s takovou přesností a umem, že se začínají podobat uměleckým dílům.

Příběhy, které Váhy vyprávějí, jsou vzrušující a upřímné a je těžké v nich najít přešlapy a nesrovnalosti.

Tito představitelé vzdušného znamení zvěrokruhu navíc velmi rádi přenášejí své povinnosti na jiné, protože nechtějí být za nic zodpovědní. I z těch nejtěžších situací dokážou Váhy vyjít se vztyčenou hlavou.

Ryby jsou velcí snílci, jsou rození idealisté a rádi sní v širokém měřítku, ve kterém se cítí dobře. Ne všichni zástupci tohoto znamení se však omezují na neškodné aktivity.

Pokud je v sázce osobní zájem, začnou Ryby spřádat sítě lží a intrik a obratně manipulovat s fakty a argumenty.

Tito lidé jsou od přírody milí, dobromyslní a upřímní, ale jen do doby, než se objeví osobní zájem, protože pak mohou ukázat svou temnou stránku v celé její kráse.

Nejobtížnějším znamením zvěrokruhu je Vodnář. Tito energičtí představitelé vzdušného živlu jsou neuvěřitelně chytří, mazaní, mají velkou trpělivost, kreativitu a bohatou představivost.

Vodnář má klidný přístup k věcem a dostatek vůle a síly dotáhnout věci do konce, i když se ostatním zdají být obtížné. Vodnář sám pociťuje příval adrenalinu, když cítí, že je pro něj problém výzvou.

Vodnář je rozený manipulátor. I bez většího úsilí ovládá zástupce tohoto znamení ostatní a události jako pravý žonglér.

Vodnář navíc umí být uvolněný a okouzlující, takže si jeho blízcí ani neuvědomují, že tato postava skrývá nějaké tajemství.

Hlavní foto: youtube