Astrologové tvrdí, že zástupci těchto pěti znamení zvěrokruhu mají neuvěřitelně silný charakter. Pokud jim jakkoli zkřížíte cestu, máte jen dvě možnosti: buď se omluvit a doufat, že vám odpustí, nebo utéct a doufat, že vás nedohoní.....

A upřímně řečeno, nevíme, která volba by byla nejlepší!

V každém případě vás síla vůle představitelů těchto pěti znamení zvěrokruhu může skutečně překvapit. Pamatujte, že je mnohem lepší být k nim přátelský než nepřátelský! Koneckonců si VŽDY stojí za svým!

Beran (21. března - 20. dubna)

Beran je skutečný rebel, který je vždy a všude připraven bránit své vlastní ideály. Příliš si váží sám sebe na to, aby si nechal od někoho vyhrožovat nebo diktovat.

Protože je však Beran skutečný superhrdina, nikdy svou energii nepoužije k tomu, aby lidem ubližoval. Nikdy se nesetkáte s krutostí nebo tvrdohlavostí představitele tohoto znamení jen proto, že má špatnou náladu. Ale pro tebe bude velmi zlé, když urazíš jeho a ty, které miluje!

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Síla vůle představitelů tohoto znamení se projevuje tím, že se vždy drží hranic slušnosti a dělají to pro sebe. Jsou si dobře vědomi toho, že málokdo ví, jak zacházet s pravdou. Proto jsou Kozorozi dost zdrženliví!

Vnější lhostejnost zástupců tohoto znamení jim pomáhá chránit se před těmi, kteří se z nějakého důvodu snaží snížit jejich sebevědomí. Pokud není možné "zablokovat" nepřátele, Kozoroh si povzdechne a začne jednat. Pak se od něj držte dál!

Býk (21. dubna - 21. května)

Jen málokdo si u jemného a dobromyslného Býka všimne přítomnosti neústupné vůle. Ale nikdy nesuďte knihu podle obalu!

Býk se rozzuří, když zjistí, že mu někdo zasahuje do toho, co má rád. To platí nejen pro lidi, ale i pro věci. Snažte se vzít si to, co patří představiteli tohoto znamení. Okamžitě před sebou uvidíte rozzuřeného býka!

Vodnář (21. ledna - 19. února)

Vodnářovo svéhlavé chování je poněkud podobné lhostejnému a odtažitému postoji Kozoroha k lidem. Projevuje se však pouze tehdy, když má představitel tohoto znamení pocit, že nebyl doceněn ve své skutečné hodnotě.

To vůbec neznamená, že Vodnář nepotřebuje přátele. Spíše se obává, že někteří lidé by mohli vyvodit nesprávné závěry, než ho lépe poznají.

Proto na vás Vodnář může být na začátku známosti přísný a náročný. Čím blíže ho však poznáte, tím přátelštější a otevřenější bude jeho chování.

Panna (24. srpna - 23. září)

Je nejvyšší čas si uvědomit: když Panna něco chce, tak to udělá! Lidé v tomto znamení se navíc neuklidní, dokud není vše kolem nich naprosto dokonalé. Budete muset neustále odolávat touze Panny udělat vás dokonalými.

V lásce a přátelství si lidé v tomto znamení cení především věrnosti. Vidí to však velmi zvláštním způsobem. Chcete prožít dlouhý a šťastný život s Pannou? Pamatujte si to nejdůležitější: "Jeden zbytečný krok a hra končí"! A nemá smysl s tím bojovat!

Souhlasíte s tímto seznamem? Koho dalšího byste zařadili mezi silná znamení?

Hlavní foto: binokl.cc