Astrologové tvrdí, že hvězdy ovlivňují i vzhled ženy. Je těžké nazvat takové tvrzení axiomem, ale musíte souhlasit, že na něm něco je, když se podíváte na své okolí. Ve kterých souhvězdích se rodí nejkrásnější ženy?

Býk

Zemský živel obdařil tyto ženy praktičností a zvláštním přístupem k materiálnímu světu. Zároveň jsou citliví, emotivní a elegantní. Rádi přijímají a poskytují estetické potěšení. Z negativních povahových rysů stojí za zmínku lenost a netečnost, které vedou k tomu, že se člověk oddává vlastním slabostem a pak lituje toho, co udělal.

Blíženci

Neobvyklý, proměnlivý, komunikativní - to jsou Blíženci. Jsou flexibilní a snadno okouzlí ostatní svou lehkostí a pozitivní komunikací. Stejně snadno se s nimi rozloučíte jako s člověkem. Milé, usměvavé, trochu výstřední ženy. Negativní rysy (nestálost, hraničící s rozpolceností, časté změny nálad bez objektivních příčin) vedou k tomu, že okolí někdy není schopno pochopit skutečný postoj této ženy k nim.

Váhy

Vládnoucí planeta Venuše obdařila tyto ženy jemností, snadnou komunikací, touhou po kráse a nevyčerpatelnou fantazií. Tyto stylové ženy dobře znají nejnovější módní trendy, takže vždy vypadají elegantně a krásně. Právě jejich "krása vyžaduje oběti" a především finance. Tvůrčí a laskavé osobnosti však mohou pragmatiky přivádět k šílenství svou zženštilostí, leností a snobstvím. K zásluhám těchto žen může patřit i věčná víra ve vlastní neomylnost.

Kozoroh

Tyto ženy jsou jako staré víno - s léty, která teprve začínají kvést. Zdá se, že čas nad nimi nemá žádnou moc. Ve věku 40 let je kontrast s jejich vrstevníky markantní. Jsou praktičtí, spolehliví a rozumní, usilují o materiální bohatství. Kritiku ve svém směru přijímají velmi bolestně, protože jsou ze své podstaty dokonalí (alespoň si to myslí) a sami se neštítí lidi urážet. Jejich problémy jsou navíc celosvětové a na světě není většího smutku než jejich smutek.

Ryby

Pružnost myšlení, hloubka vnitřního světa a proměnlivá nálada - to jsou Ryby. Dobře čtou nálady lidí, což jim umožňuje snadno se přizpůsobit jejich přáním, což v nich mimo jiné vzbuzuje zvláštní náklonnost. Jsou to okouzlující, jemné ženy, při jejichž pohledu se mužům rozbuší srdce. Pod postavou takové dámy se srdcem ušlechtilého rytíře se však může skrývat nezodpovědný kritik, netolerantní k názorům ostatních. Také na názor blízké osoby.

Navzdory výzkumům astrologů je každá žena, bez ohledu na čas narození, svým způsobem krásná a neobvyklá. Koneckonců, každý má své vlastní kánony krásy a mezi ostatními souhvězdími zvěrokruhu je mnoho inteligentních, krásných a charismatických zástupců.

Hlavní foto: google.com