Astrologové věří, že zástupci různých znamení zvěrokruhu mají také různé šance na štěstí v osobním životě.

Podle astrologů mají hvězdy pro každé znamení zvěrokruhu vlastní představu o lásce a vztazích. Někdo tedy může měnit partnery po celý život, zatímco jiný si bude pamatovat svého prvního partnera až do konce života. Obecně se má za to, že každý člověk má v průměru čtyři šance dosáhnout osobního štěstí. Co ale předpovídá váš horoskop?

Beran

Pro Berany je nejdůležitějším prvkem života láska. Vzájemná přitažlivost je jedním z hlavních potěšení, které může člověk získat. Zároveň se zástupci tohoto znamení vždy snaží poznat svého partnera, proniknout do jeho myšlenek a pocitů. Ale i když Beran prožije mnoho románků, opravdovou náklonnost může zažít jen jednou.

Býk

Pro Býka je žádoucí a nutný také stav romantického vzrušení. Jednoduše zbožňují nové známé, dělají to znovu a znovu ve snaze ponořit se do pocitů citové blízkosti a fyzické přitažlivosti. Pravá láska se však v životě tohoto znamení může vyskytnout pouze dvakrát.

Blíženci

Blíženci mohou být nazývána bezohlednými povahami. Často o své volbě pochybují a "přelétají" z jedné květinky lásky na druhou: staré city ochladnou a nahradí je nové, silnější a vzrušující. Touha po novém může vést k osamělosti, ale přesto mají Blíženci až čtyři pokusy o vytvoření pevného vztahu.

Rak

Zdánlivá uvědomělost a selektivita rakoviny je ve skutečnosti riskantní. Faktem je, že to někdy brání vidět výhody toho, kdo je kolem, miluje a doufá mimo jiné v reciprocitu. Tento tlak na sebe i na partnera může způsobit zbytečné rozchody. První vztah nebo manželství možná skončí rozchodem, ale podruhé na vás čeká štěstí!

Lev

Víra v lásku je u Lva přítomna, ale zvědavost je silnější. Chtějí toho vyzkoušet co nejvíce, zažít všechny radosti a překvapení osudu. Proto romantické vztahy začínají již ve velmi raném věku a často se v nich objevují velmi silné city. Pokud se vám to ale napoprvé nepovede, budete mít druhou šanci, nezoufejte. Nejdůležitější je brát svého partnera vážně a zodpovědně.

Panna

Panny jsou fascinovány svým vývojem a je pro ně obtížné odhalit ostatním svou důstojnost. To však neznamená, že nezažijí lásku. Po řadě nejasných románků plných pochybností a třenic budou zástupci tohoto znamení s největší pravděpodobností schopni rozpoznat svou jedinou pravou lásku.

Váhy

Váhy mají tendenci chválit své partnery a oceňovat jejich zájmy více než své vlastní. Proto se vztahy často stávají obtížnými a postupně se rozpadají. Osud se však o toto znamení postaral a připravil mu celé tři pokusy o nalezení štěstí. Na třetí pokus se však Váhy budou muset naučit respektovat své vlastní potřeby.

Štír

Štíři jsou k pojmu láska skeptičtí. Ve skutečnosti nevěří v: "žili v dokonalé harmonii a zemřeli ve stejný den", ačkoli jsou schopni vřelých a upřímných citů. Toto znamení má tři šance vytvořit pár. Po projití romantickými zkouškami bude Štír schopen pochopit podstatu lidských vztahů a najít si věrného spojence.

Střelec

Střelci mají před sebou velké množství zkoušek - nejméně čtyři a možná i více. Rádi se zamilovávají a nedokážou se zavázat jednomu partnerovi na celý život. Časem musí změnit taktiku a pochopit, že útěk ze vztahu, jakmile se stane vážným, není záchranou, ale krokem k osamělosti. Čtvrté spojenectví bude s největší pravděpodobností nejúspěšnější.

Kozoroh

Na Kozorohy čeká jen jedna pravá láska. Nejsou to však omezení osudu, ale odraz podstaty charakteru člověka. Představitelé tohoto znamení jsou natolik ambiciózní a důkladní, že si partnera nevybírají kvůli atraktivitě nebo sexualitě. Ne, bude to ten nejhodnější uchazeč, kterého Kozoroh bude chválit a pro kterého udělá cokoli.

Vodnář

Pro Vodnáře je obtížné rozhodnout se mezi svobodou a nezávislostí a manželským nebo milostným poutem. Tento vnitřní konflikt bude v mnoha vztazích, ale dříve či později ho budou muset zástupci z tohoto znamení vyřešit. První vztah bude naivní, založený pouze na emocích, ale druhý a nejspíš i poslední - odhalí skutečné city a schopnost být partnerovi oporou.

Ryby

Rybí nejistota je už nejednou zklamala v srdečních záležitostech. Sny o pohádkovém milostném příběhu ztroskotaly na skalách každodenního života a skutečných vztahů. Ani strach z narušení idyly nepomáhá páru udržet se. Ryby mají pouze jednu šanci na silnou rodinu, skutečné pocity, takže je důležité být odvážnější v jejich projevech a nebát se obtíží.

Hlavní foto: 5-tv