Ne každý má sílu nechat minulost za sebou, zapomenout na zášť a hněv. Někteří toho prostě nejsou schopni....

Každopádně zástupci znamení zvěrokruhu, o kterých budeme hovořit v tomto článku, mají poměrně tvrdou povahu. I když se zdají být na pohled zcela neškodné a bezpečné.

A o odpuštění nelze vůbec mluvit, tito lidé si to budou pamatovat a budou se snažit pomstít. Koneckonců, pokud jste paranoidní, neznamená to, že nejste sledováni.

Zástupci znamení Býka jsou ideálními kandidáty na takový seznam. Vypadají jako docela milí, klidní a vyrovnaní lidé. Ale to je jen zdání.

Ve skutečnosti jsou představitelé znamení Býka poměrně houževnatí a vytrvalí lidé, kteří vždy usilují o své cíle a dosahují jich. Někdy zcela ignorují pravidla a morálku.

Lidem ve znamení Býka je opravdu těžké ublížit nebo je naštvat. Přestože jsou i v klidném stavu, nejsou opatrní na svá slova.

A pokud se Býk přesto vydá na "válečnou stezku", nemůže být řeč o odpuštění. I kdyby se později podařilo s Býkem usmířit, nic to neznamená.

Zástupci znamení Raka vypadají v této kolekci také docela organicky. Za jejich klidným a zdrženlivým zevnějškem se zkrátka skrývá zuřivost a tvrdá povaha.

Raci jsou zvláštní lidé, nemají rádi, když se kolem nich dělá zbytečný hluk. Je to pro ně jednodušší, když nemají žádné další oči a uši, nikoho, kdo by jim zbytečně radil a vedl je.

Ale není to tak, vždycky se najde někdo, kdo to ví lépe než Cancer..... Budou trpět... A tito lidé se pak budou divit, že se Rak začal rozčilovat.

Ačkoli byla tato osoba varována více než jednou, ale kdo poslouchal. A pak už bude pozdě, protože představitel znamení Raka už trochu ztratil nervy a nikomu nic neodpustí.

Klidní a mírní představitelé znamení Panny se někdy zdají být oběťmi. Zdá se, že právě oni se nechají snadno zranit, ponížit, vyměnit nebo se snaží využít.

Snažit se hrát takové hry se zástupci znamení Panny je prostě velmi špatný nápad. Už jen proto, že tito lidé neprohrávají. Kromě jemného vzhledu mají poměrně tvrdý, často výbušný charakter.

A v podstatě neumějí odpouštět. Panna takovou funkci nemá, příroda s ní nepočítala. Pokud se rozhodnou pochopit a odpustit, znamená to dvě věci. Buď ještě neměli příležitost se pomstít, nebo je to banální, že se jim nechce.

Zpravidla vítězí druhá možnost. Panny mají příliš mnoho zájmů na to, aby se nechaly rozptylovat maličkostmi. I když čas od času Panna určitě "nakopne" pachatele.

Štír je jakýmsi vůdcem tohoto článku. Navzdory své inteligenci a praktičnosti jsou to opravdu drsní lidé. Mohou si stanovit ambiciózní cíle, mohou jich dosáhnout a v případě potřeby zajít až do krajnosti.

Jen nemají absolutní zlo pro zástupce tohoto znamení. Nejsou schopni odpustit. Jejich vroucí povaha jim nedovoluje na zášť jednoduše zapomenout.

Ve skutečnosti jsou Štíři jen velmi vzájemní lidé, no, jsou prostě velmi závislí.

Ukázalo se, že neumějí dělat něco napůl. Buď je to dobře, nebo vůbec. Buď jste se Štírem přátelé až do konce, nebo ne. Na všem ostatním nezáleží.

Hlavní foto: google.com