Mnozí správně poukazují na to, že v posledních letech se lidé stále častěji setkávají s lhostejností, bezcitností a sobectvím druhých. Samozřejmě, že všichni lidé jsou různí a bylo by nesprávné generalizovat, ale takoví necitliví lidé v našich životech stále existují.

Astrologové se shodují, že v kruhu zvěrokruhu je několik znamení, která vynikají lhostejností a vyrovnaností.

Mezi muži vynikají 4 znamení zvěrokruhu, s nimiž není slitování a o nichž lze bez nadsázky říci, že mají v hrudi ledový sopel.

Ctižádostivý Střelec patří k živlu ohně, a proto je velmi vypočítavý a impulzivní. Jeho touha dosáhnout svých cílů může být dokonce chvályhodná, pokud nepoškozuje zájmy ostatních lidí.

Někdy se však jeho bezuzdná ctižádost mění v čiré sobectví. Střelec je natolik pohlcen vlastními plány a představami, že lidé kolem něj se pro něj stávají pouhými loutkami, s jejichž pomocí usiluje o úspěch.

Nečekejte, že se Střelec bude zajímat o váš život, natož o vaše problémy. Pokud projevuje zvědavost o vaše záležitosti, je to jistě z osobních důvodů.

Úspěchy jiných lidí ho také neinspirují, ale o sobě dokáže mluvit celé hodiny.

Vodnář je společenský, aktivní a nezávislý. Jeho inteligentní hlava je vždy plná kreativních nápadů a fantastických projektů.

Vodnáři vždy jednají nezávisle: i když poslouchají rady někoho jiného, stále jednají po svém, protože důvěřují pouze své intuici a intelektu.

Vodnáři považují své emoce za něco velmi osobního a nesdělují je každému. Vodnáře upřímně překvapují lidé, kteří občas odhalí všechna tajná zákoutí své duše úplně cizímu člověku.

Pokud někdo začne Vodnáři otevírat svou duši, cítí se nepříjemně, protože jednoduše neví, co má v této situaci dělat.

Vodnáře nelze označit za necitlivé znamení zvěrokruhu, jednoduše není připraven vnímat emoce a pocity druhých lidí, spíše je pro něj obtížné je strávit.

Muži narození ve znamení Panny jsou chráněni živlem Země. Panny jsou spíše pedantické a rády žijí podle pečlivě vypracovaného plánu a mají vše pod kontrolou.

Praktičnost Panny vede až k tomu, že se někdy stává spíše robotem s výjimečnou pamětí než obyčejným člověkem.

Obrovské množství informací v hlavě tohoto znamení a neustálý strach, že na něco zapomene nebo něco zmešká, prostě nedává prostor pro city a emoce.

Panna nikdy neukáže skutečný stav své duše. Je zbytečné čekat na prudkou reakci člověka patřícího k tomuto znamení v reakci na urážku nebo lež. Panna se mstí opatrně, tiše a bezohledně.

Býk má nekonečnou trpělivost, věrnost a odolnost. Znamení, které usiluje o materiální pohodlí, se vyznačuje záviděníhodnou pracovitostí.

Jsou bezcitní a zatvrzelí, nedokážou se nad nikým slitovat a dělají to jen kvůli své tvrdohlavosti. Býk neuznává kompromisy, takže nemá smysl se s ním hádat.

Pokud ho nechcete ztratit, naučte se mu poddat. Tento tvrdohlavý člověk se nikdy nevzdá svého postoje a bude hájit svůj názor až do konce. Býk se neváhá postavit každému, kdo mu stojí v cestě, a činí tak bezohledně a s ledovým klidem.

Hlavní foto: google.com