Nezničitelný - to znamená, že vás nemůže zlomit žádný fyzický ani morální tlak. Jste chráněni silným "osobnostním" polem. Vaše energie zastaví tlak ostatních.

Nezničitelnou dámu je těžké zranit slovem nebo činem. I když se dívka uvnitř trápí, navenek to nikdy nedá najevo.

Žena Střelec je silná a nezávislá. Vždy má svůj vlastní názor.

Tyto ženy jsou od narození obdařeny štěstím v podnikání i v lásce a jsou optimisticky naladěné na život. Žádný den v jejich životě nepřináší trapné situace.

Rodí se do milujících rodin, kde rodiče dělají pro své dítě vše.

Je to nedůvěřivá osoba, která když si vybere přítele, je to na celý život. Přátelství navázaná v dětství nebo mládí trvají léta.

Když mládí pomine, "náhodou" jde do práce, vždyť ji našla jen na chvíli. Přizpůsobuje se vřelé a přátelské atmosféře velkého týmu.

Pokud třetina jejího života skončí úspěchem, přestane být zranitelná. Výhody, které jsou darem osudu, se nepromění v nevýhody.

Narození syna, stabilní zaměstnání, materiální zabezpečení - to vše jsou ingredience štěstí. Střelec může ublížit komukoli tím, že vyšle "ohnivý šíp" do srdce nepřítele.

Žena ve znamení Býka je trpělivá a houževnatá. Není houževnatá, ale naopak citlivá.

Potíže a problémy, s nimiž se na své cestě setkává, zvládá bez emocí. Má svůj cíl a jde za ním.

Život dívku zkouší různými způsoby.

Milovaná dcera, ale je nešťastná v lásce. Chce se stát lékařkou, ale dlouhá léta studia a kurzy roztroušené po celém městě - to vše se stává překážkou jejího snu.

Má štěstí na své přátele - pomohou jí usadit se v cizím městě, najít práci a byt.

Rozmarný osud střídá štěstí a smutek: narození dítěte a smrt milované osoby, velké dědictví a zdravotní problémy.

Trpělivě snáší všechna protivenství a považuje je za životní lekci. Je těžké ji urazit slovem nebo činem.

Každý je schopen špatných skutků. Býk to navenek nedává najevo.

Bude se usmívat, smát a myslet si své: "Takové lidi už jsme viděli, už jsem to zažil."

Blíženci procházejí životem s hlavou v oblacích a na zem se vracejí jen proto, aby si splnili své touhy. Ženy v tomto znamení jsou do hloubi duše sobecké, nedokážou vidět nejen radosti a bolesti druhých lidí, ale ani útoky ve svém vlastním směru.

Není pro ně důležité, co si o nich myslí ostatní. Je krásná, milovaná, má spoustu obdivovatelů a přátel. Je šťastná ve své rodině a manželství.

Lehkovážnost ji jako spolehlivý štít chrání před negativitou ostatních lidí. Jak jí může být ublíženo, když nechápe nebo necítí, že by s ní někdo mohl mít špatné úmysly.

Sama je dobrosrdečná a nevinná, na všechny kolem sebe pohlíží pozitivně a bez stínu žárlivosti.

Žena ve znamení Štíra dokáže ublížit každému. Je imunní vůči všem obtížím.

Je obklopena takovým energetickým polem, že jiskry šokují nevlídné lidi, kteří se k ní snaží přiblížit. Je sexy a svůdná, ale nesnese vulgarity ani zbytečné zásahy do svého okolí.

Je tak chytrá a vnímavá, že dokáže kdykoli zranit na tom nejbolestivějším místě. Její poznámky zesměšňují jednotlivce a zdůrazňují jejich nedostatky.

Každý, kdo alespoň jednou přišel do styku s dámou ve znamení Štíra, ji nikdy neurazí ani nezneváží.

Pokud se pokusíte vyzkoušet trpělivost nebo rozzlobit ženu v tomto znamení - špatně jste prohráli. Když se cítí uražená, najde agresorovo slabé místo a může zničit život jemu i jeho rodině.

Hlavní foto: google.com