Někdy je pro nás velmi obtížné říci něčemu ne - říci rozhodné "ne". Existují statisíce důvodů, proč to neudělat, od triviálního strachu až po naprostou neosobnost odmítnutí.

To velmi ztěžuje život, zejména pokud vám na něm záleží a snažíte se dělat, co je ve vašich silách.

Vždy se najde někdo, kdo bude chtít využít vaší laskavosti nebo se bezostyšně přiživit na váš úkor. Koneckonců, nemůžete říct NE!

Nefunguje to pro každého. Vždyť existují lidé, kteří jsou někdy velmi neoblíbení, označovaní za sobce nebo ještě hůře. Jen proto, že znají kouzelné slůvko "ne". Za to, že se tito lidé nevzdávají, neohýbají se, za to, že mají silnou vůli.

Ti, které nelze k ničemu přinutit - Beran. Zástupci tohoto znamení se velmi obtížně ovládají a "trénují". Nemají rádi, když se někdo obzvlášť arogantní snaží využít jejich pozice.....

Beran umí velmi dobře používat kouzelné slůvko "ne". Pokud to z nějakého důvodu neřeknou nahlas, nic to neznamená.

Tito lidé si stejně budou dělat, co uznají za vhodné a potřebné. Nebo jsou pro ně v dané situaci jednoduše výhodné.

Také Býci jsou si dobře vědomi existence tohoto kouzelného slova. Neměli byste si s nimi hrát, snažit se je omotat kolem prstu, vyvíjet na ně emocionální nátlak.

Do určitého okamžiku zástupce tohoto znamení vše povolí. Když ho ale celá hra omrzí, začne Býk říkat "ne".

Snažit se Býka přesvědčit nebo na něj tlačit je zbytečné. Naopak, situace se může jen zhoršit. Býk ztratí nervy a ve vzteku tito lidé neposlouchají vůbec nikoho.

Blíženci také patří k lidem, kteří se nevzdávají a vždy dělají to, co považují za nutné.

Tito lidé mají jednu neobvyklou schopnost - umí ohluchnout. Zvláště když se je někdo snaží k něčemu donutit, něco jim vnutit.....

Současně také "ztrácejí" svůj hlas a bohatý slovník..... Jsou to Blíženci, kdo umí slušně a zdvořile říct ANO..... Budete ohromeni.

Lidé kolem vás budou žasnout nad tím, jak velká a silná slova Blíženci používají k vyjádření svých myšlenek a pocitů v jakékoli situaci.

Tuto vlastnost mají i Ryby. Zlomit jejich vůli je téměř nemožné. Jen proto, že stejně udělají to, co si naplánovali.

Velmi často se podobají vodnímu živlu, který se jednoduše vyhýbá překážkám a pokračuje ve svém klidném toku.

Totéž platí pro zástupce ryb. Tito lidé budou souhlasit a s největší pravděpodobností to tím skončí. Pokud budete na Rybu nadále tlačit, určitě to nevyjde. Navíc v ten nejnevhodnější okamžik.

Hlavní foto: google.com