Zde je pět znamení zvěrokruhu, která mají pověst nejčestnějších a nejupřímnějších lidí.

1. Rak

Raci se řídí velmi přísným morálním kodexem: nesnášejí podvody a neodpouštějí lži. Lidé v tomto znamení jsou od přírody velmi empatičtí a otevření, což znamená, že každý Rak chápe, jak destruktivní je lež, a snaží se jí ze všech sil vyhnout. Rakové jsou velkorysé, starostlivé a milující osobnosti, které se vždy snaží pomáhat lidem, kteří jsou součástí jejich života. Raky by nikdy nenapadlo zradit své blízké nebo skrývat svou pravou identitu.

2. Lev

Lvi jsou velmi nedůvěřiví k neupřímným lidem, především kvůli své extrovertní povaze a touze být středem pozornosti. Lvi jsou otevřené osobnosti a neskrývají své emoce, takže nikdy nepochopí, proč se lidé přetvařují a podvádějí a skrývají své skutečné cíle. Lvi považují nedostatek upřímnosti za osobní urážku a reagují hněvem a vztekem, pokud mají podezření, že jim někdo lže.

3. Štír

Štíři jsou chodící detektory lži. Lidé v tomto znamení dokáží vycítit lež na dálku a kontaktu s nepoctivými lidmi se všemožně vyhýbají. Typický Štír považuje klamání za známku slabosti, a proto člověka, který projevil faleš, bez váhání a pochybností opustí. Štíři jsou velmi loajální a nikdy nezneužívají ostatní tím, že by s nimi manipulovali, aby dosáhli svých cílů. Pokud Štír narazí na střet zájmů, pokusí se ho vyřešit a mluvit otevřeně a přímo.

4. Vodnář

Vodnáři jsou trpěliví a chápaví lidé, kteří dokáží vidět obě strany stejné situace. Vodnář se bude přirozeně snažit lež pochopit a odpustit, a pokud to bude možné, dá viníkovi příležitost, aby se ospravedlnil. Pokud však viník selže a zůstane neupřímný, přestane pro Vodnáře existovat. Toto znamení zvěrokruhu si nesmírně cení upřímnosti a lež považuje za odpornou vlastnost, takže nesnese zradu.

5. Ryby

Je to další znamení, které je křišťálově čisté a raději mluví nahlas, i když to pro ostatní zní trochu bolestivě. Ryby svůj názor nezmění, a proto jsou někdy považovány za příliš přímočaré, ba dokonce netaktní a hrubé lidi. Zástupci tohoto znamení neumějí skrývat, co v sobě cítí, a mohou "vybuchnout" emocemi. Ačkoli jsou za to Ryby kritizovány, pravdou je, že lidé v tomto znamení jsou naprosto otevření a upřímní ve všem, co říkají.

Hlavní foto: binokl.cc