Jejich závěry jsou nejčastěji založeny na intuici, která je u některých vrozená, u jiných získaná na základě životních zkušeností. Podle vyjádření astrologů má tuto vlastnost pět znamení zvěrokruhu.

Panny

Pannu se ani nepokoušejte oklamat! Stejně jako detektory lži okamžitě analyzují výraz tváře, chování a tón hlasu svého partnera. Nejzajímavější je, že Panna si nikdy nebude hrát se lhářem a ten, kdo lže, si okamžitě uvědomí, že jeho lež byla odhalena.

Blíženci

Když mají Blíženci podezření, že něco není v pořádku, umí položit jedinou otázku, která jejich partnera zavede do čistých vod. Ani se nesnažte improvizovat, zástupci tohoto znamení zvěrokruhu vás rozlousknou, jak se říká, jako ořech.

Štíři

Štíři nikdy na nic nezapomínají. To jim umožňuje rozpoznat i ty nejmenší nesrovnalosti mezi slovy a činy. Lidé narození v této konstelaci mají vrozenou intuici a talent pravého detektiva. Pokud mají podezření, že jim někdo lže, nedají pokoj, dokud o tom nebudou mít konkrétní důkazy.

Kozorozi

Kozorozi jsou k ostatním lidem téměř vždy upřímní a očekávají od nich totéž. Proto si mohou snadno "lámat hlavu" a uvědomit si, že byli oklamáni. Od přírody skeptici a cynici Kozorozi ani nedají najevo, že lež poznali, ale člověk, který lhal, ztratí jejich důvěru navždy.

Vodnáři

Jsou to velmi bystří lidé, kteří díky své schopnosti analýzy rychle pochopí, že se je někdo snaží oklamat. Vodnáři vám to řeknou do očí, ale vůbec se neurazí, že s nimi jednáte jako s hlupáky. Odpouštějí lži bez většího úsilí nebo omluvy ze strany lháře.

Nyní už víte, která znamení zvěrokruhu jsou živoucími detektory lži. Je lepší je nedráždit tím, že se je snažíte oklamat, ale snažit se problém vyřešit jinak. Například řekněte vše, jak to je. Snad se tak vyhnete problémům a nezískáte si dalšího nepřítele.

Hlavní foto: volkovysk.by