Nikdo z nás není v životě imunní vůči chybám. Mnozí z nás zpravidla často přebíhají druhému člověku přes cestu, pletou se mu do cesty, zasahují do jeho plánů a někdy mu drasticky mění život k horšímu.

Kdosi tento obrat událostí filozoficky nazývá slovy: "Všechno bude v pořádku", někdo dlouho drží zášť nebo dokonce přísahá pomstu. Příznivci astrologie věří, že schopnost odpouštět závisí přímo na záštitě hvězd.

Rozumné

Lidé narození ve znamení Býka jsou velmi přátelští. Jako zástupci elementu Země stojí velmi pevně na nohou a střízlivě a racionálně hodnotí události.

Pokud máte smůlu a urazíte Býka, ztratíte především věrného přítele a spolehlivého partnera. Ne, Býci nejsou pomstychtiví - jsou nadmíru rozumní.

Berou to jako životní zkušenost a pravděpodobně se budou snažit nemít s viníkem v budoucnu nic společného. Takže pro jistotu: nejednejte s někým, kdo se chová ošklivě, podvádí nebo zrazuje.

Emocionální

Rakové jsou velmi otevření a pozitivní lidé. Ve skutečnosti jsou však zástupci tohoto znamení zvěrokruhu velmi citliví a citliví.

Jsou schopni chovat hlubokou zášť, tiše ignorovat padoucha nebo plánovat bouřlivé scény a připravovat promyšlený plán pomsty.

V případě Raka se můžete pokusit vyjednávat, vysvětlit neúmyslný ošklivý čin tím, že se mu omluvíte. Možná i díky své lehkomyslné povaze Raci po chvíli zapomenou na urážku, vše zapadne na své místo.

Omluva však musí být upřímná - Rak cítí faleš. Dobromyslní Ráčci by neměli být uráženi, a to ani ne proto, že se mohou mstít, ale spíše proto, že, jak se říká, "zákon bumerangu" proti dobrým lidem obzvláště funguje.

Neotřesitelné

Lidé narození ve znamení Panny opravdu neumějí odpouštět. Panny jsou velmi kategorické a svědomité. Opravdu nechápou, proč se člověk dopouští toho či onoho nevhodného jednání.

Můžete se jim to pokusit vysvětlit, ale měli byste to udělat co nejrozumněji. Možná, že pokud uvedete dobré důvody a polehčující okolnosti, Panna viníkovi odpustí, ale na jeho chybu nikdy nezapomene a někdy vám ji bude připomínat.

Panny jsou zcela nesentimentální a nemají sklon k soucitu. Zejména neodpouštějí posměšky, neopatrná a ostrá slova.

Záhadné

Je velmi nesprávné vnímat představitele znamení Ryb jako lidi se slabou vůlí - v jejich duších skutečně zuří "shakespearovské vášně".

Ryby jsou náchylné k extrémům: pokud je na ně někdo hodný, bezvýhradně ho zbožňují, ale pokud je zraněn nebo uražen, pak..... V nejlepším případě extrémní míra rozhořčení na dlouhou dobu rozerve vnitřní svět Ryby.

Ryby tvrdě vyjadřují zášť a spřádají neuvěřitelné plány pomsty. Pro tato znamení zvěrokruhu existuje tolik modelů chování, kolik je ryb v moři.

Někdo může klidně odplout a schovat se ve své podvodní noře a přečkat potíže ve skvělé izolaci.

A někdo může předstírat, že je "podvodní kláda", dlouho čekat na vhodný okamžik a pak zasadit drtivý a rychlý úder, kterým svou oběť nemilosrdně roztrhá na malé kousky.

V žádném případě byste neměli nikoho z těchto lidí zbytečně urážet.

Hlavní foto: google.com