Ukazuje se, že naše láska k pořádku je "nařízena" hvězdami. Někdo každý den smete pyl ze svého oblíbeného stolu a někdo žije v nepořádku.

Blíženci

Milují pořádek v domácnosti, ale pokud ho vytváří někdo jiný. Blíženci se nijak zvlášť nehrnou do toho, aby se jejich domov stal vzorem pro notorické pedanty. Často se stává, že věci Blíženců jsou rozházené po celém domě a hrnek se včerejší kávou je o dno dřezu dál. Ale takové maličkosti veselé Blížence nikdy nerozhodí.

Lev

Lev je příliš zaneprázdněn svými projekty, a tak jeho hosté udržují dům v čistotě. Pořádá bujaré večírky a charitativní akce, ale zapomíná na prach usazený na televizi. Lev je přesvědčen, že úklid není v jeho živlu, a moudře deleguje nepříjemné povinnosti na jiné. Pokud však potřebujete chytrý tip, jak docílit toho, aby se povrch vašeho zrcadla neuvěřitelně leskl, určitě vám poradí.

Střelec

Pokud nejste doma často, je těžké udržovat pořádek. Není divu, že Střelec netvrdí, že je pořádkumilovný. Takový všední život ho nezajímá. Po návratu z dalšího výletu se snaží vzpomenout si, kde je uložena zelenina, a tak nechá úklid na někom jiném.

Kozoroh

Kozorozi málokdy myslí na úklid domácnosti, protože celý den pracují. Kozorozi často pracují na noční směny a dokonce i o víkendech, takže mají mnoho dobrých důvodů, proč zapomínat na úklid. Kozorozi však vždy vědí, komu takový zodpovědný úkol svěřit a koho obvinit, pokud selže.

Vodnář

Geniální a nadšení Vodnáři se málokdy zajímají o všední a triviální záležitosti. Naopak si užívají stav mírného chaosu, kdy vše smíchané na hromádce inspiruje k dalšímu originálnímu nápadu. Vodnáři nikdy nebudou nadávat své rodině za nedostatek pořádku, protože mají problém pochopit, jak vypadá.

Hlavní foto: google.com