Rozchody jsou těžké, smutné a bolestivé a každý si jimi pravděpodobně někdy v životě prošel. Vztah náhle skončí a vy nevíte, jak se s tím vyrovnat. Po prožitém utrpení se pomalu zotavujete a začínáte žít dál. Nakonec jsme šťastnější a cítíme se lépe - téměř jako ve filmu. Jak se tedy nejlépe vyrovnat se zlomeným srdcem? Neexistuje jediný způsob, jak to udělat, pro každého je to jiné. Těchto 6 znamení zvěrokruhu však situaci zvládá nejhůře, nebo spíše vůbec netuší, jak se s rozchodem vypořádat.

Beran

Někteří lidé po rozchodu křičí a pláčou, aby uvolnili své emoce, ale Berani je vyjadřují ještě agresivněji, mohou dokonce bušit pěstmi do zdi a všechno rozbíjet a ničit, aby vyjádřili svůj hněv a prakticky zmlátili osobu, která na člověka ve znamení Berana plivla. Nejlepší je dát těmto lidem prostor a počkat, až toto období pomine a Beran se uklidní. Případně mu dejte jako dárek boxovací pytel, aby mohl ventilovat své negativní emoce.

Býk

Býk věří, že jeho svět už nikdy nebude jako dřív, a nebude milovat nikoho jiného. Toto znamení se velmi těžko vyrovnává s rozchodem a velmi dlouho truchlí. Zruší všechny své plány, nechce nic dělat a propadá depresi. Býk se bude celé dny potulovat po domě ve stejném pyžamu nebo v nejhorším případě vůbec nevyleze z postele. Pomoci mu mohou pouze jeho nejlepší přátelé nebo blízcí.

Lev

Lev jen velmi dlouho pláče. Jde o to, že si všichni myslí, že se Lev cítí dobře: jako robot ráno vstane, oblékne se a prožije svůj obvyklý den, přičemž skrývá všechny své emoce. To Lva velmi trápí, a když konečně zůstane sám a všechny dveře se zavřou, dá průchod svým emocím. Pravděpodobně si zaleze pod peřinu a bude vzlykat, dokud neusne. Zkuste Lva přimět k rozhovoru a pohostit ho zmrzlinou, aby se necítil obzvlášť osamělý a v depresi.

Štír

Štír se s odloučením vůbec nedokáže vyrovnat, protože v jeho životě musí být všechno dokonalé. Snaží se ovládat mnoho věcí, včetně ostatních lidí. Ale ať se Štír snaží mít vše pod kontrolou sebevíc, nemůže vyléčit své zlomené srdce ani vše napravit. Buďte se Štírem trpěliví, aby se naučil přizpůsobovat situacím.

Kozoroh

Když Kozorohovi někdo zlomí srdce, těžko ovládá jakékoli emoce - a vlastně je ani neovládá. Má výbušnou povahu, takže se nedrží zpátky a vybíjí si zlost. V tomto období byste se měli od Kozoroha držet dál, nebo se na něj alespoň nezlobit, když říká věci, které ho zraňují. Kozoroh se utápí ve smutku a bude se tak chovat ještě dlouho, dokud se jeho rány nezahojí.

Ryby

Ryby se nedokážou vyrovnat se zlomeným srdcem, protože nevědí, jak situaci přijmout a nechat ji být. Tento nápis neustále prohlíží staré fotografie a čte textové zprávy z těchto šťastných časů. Ryby neustále přemýšlejí, zda je šance, že se jejich partner vrátí, a pokud ano, co mají dělat. To nejlepší, co můžete pro Ryby v tomto období udělat, je být jim dobrým a silným přítelem a být jim nápomocen, aby to zvládly.

Hlavní foto: esotericblog