Říká se, že "práce není zajíc, neuteče". Je to pravda, se kterou se v pátek odpoledne nechce polemizovat.

Člověk by chtěl, ale ne každý. Existují výjimeční jedinci, kteří jsou rození workoholici.

5. místo - Beran

Práce není v životě Berana vždy tím nejdůležitějším, ale rozhodně zaujímá jedno z velmi důležitých míst.

Bohužel lidé v tomto znamení ne vždy umí inteligentně rozlišovat mezi soukromým a pracovním životem, což může způsobit konflikty s příbuznými, kteří na takové uspořádání nejsou připraveni.

Mezi Berany je mnoho dobrých manažerů, protože Berani rádi velí a umí to. Jednou z věcí, která jim pomáhá k profesnímu úspěchu, je jejich mimořádná tvrdohlavost.

4. místo - Lev

Král mezi zvířaty a lidmi se snaží vládnout. Charismatický, okouzlující a sebevědomý Lev se narodil, aby byl šéfem.

V týmu chce často převzít kontrolu, často na úkor společných cílů. Protože je Lev od přírody panovačný, vyniká v potlačování a vypočítávání dalších kroků konkurentů.

3. místo - Blíženci

Dejte lidem ve znamení Blíženců opěrný bod a oni obrátí svět vzhůru nohama. Nejdůležitějším faktorem kariérního rozvoje je pro ně osobní motivace.

Může za tím být mnoho různých věcí: finanční zájem nebo ambice, touha něco dokázat sobě i ostatním nebo touha po seberozvoji - lidé z tohoto znamení se na překážky na cestě za svými cíli dívat nebudou.

2. místo - Střelec

Podnikavost, chytrost, prozíravost - to jsou vlastnosti, které jim pomáhají dosáhnout nebývalých výšin. Jsou schopni pracovat na výsledcích a užívat si tento proces.

Hůře zvládají monotónní úkoly, ale tam, kde se cení inovace a neotřelé myšlení, jsou Střelci bezkonkurenční.

1. místo - Kozoroh

Pracovitý a zodpovědný Kozoroh je předurčen k profesnímu úspěchu. Jeho píle a vytrvalost jsou obdivuhodné.

Mezi zjevné nevýhody patří tendence zapomínat na význam slova "zdarma", když jde o další (nebo neplánovanou) propagaci. Sklon k přepracování s sebou nese riziko negativních zdravotních dopadů.

Hlavní foto: google