Níže se nebudeme zabývat fyzickými parametry, ale silou charakteru a vůle.

Panny bojují vytrvale a disciplinovaně. Nikdy se nevzdávají a jdou krok za krokem ke svému cíli. Toto znamení zvěrokruhu se nikdy nevzdá toho, co začalo, nikdy si nestěžuje a nelení. Dosahují vítězství bez ohledu na okolnosti.

Beran je nekonečně sebevědomý. Lidé v tomto znamení se nespoléhají na názory ostatních a dělají si, co chtějí, navzdory překážkám a obtížím. Toto znamení zvěrokruhu je přesvědčeným optimistou a vždy věří v úspěšný výsledek každé situace. Nejlepší odměnou pro ně je být první v tom, co je baví.

Vodnář je rád vítězem. Vodnáři se málokdy odchýlí od svých záměrů. Trpělivě snášejí porážku a krok za krokem směřují ke svému cíli. Toto znamení zvěrokruhu umí analyzovat a přiznat své chyby, což jim velmi pomáhá při dosahování úspěchu.

Střelci rádi riskují a vyhrávají. Boj je jejich život. Mají velké množství závistivých lidí, odvážně si jdou za svými sny a vítězí.

Kozorozi dosahují vítězství díky své inteligenci a vynalézavosti. Lidé v tomto znamení vždy věří ve své silné stránky a nejsou ochotni riskovat. Jejich hlavní zbraní je promyšlený plán a strategie. Toto znamení zvěrokruhu nepodléhá citům a emocím.

Hlavní foto: google.com