Většina lidí si nedokáže představit život bez dotyku milované osoby, bez vzájemného objímání a polibků. Takový kontakt je považován za běžnou věc, která dokazuje přítomnost vážných citů, ale jsou lidé, pro které je naopak zbytečným projevem intimních emocí.

Ne všechna znamení zvěrokruhu mají ráda úzkou komunikaci. Některým je projevování jakýchkoli citů cizí. Tito lidé se cítí skvěle o samotě a nepotřebují častý dotykový kontakt s partnerem.

Která znamení zvěrokruhu neprojevují náklonnost svému partnerovi?

Kozoroh je na našem seznamu první. Zástupci tohoto znamení jsou skoupí na projevy náklonnosti a často slýchají obvinění z bezcitnosti a necitlivosti.

Kozoroh se však vyhýbá blízkému kontaktu ne proto, že by nic necítil. Faktem je, že se cítí skvěle a nevidí důvod, proč by měl svou lásku k osobě, kterou si vybral, projevovat znovu a znovu.

Lidé v tomto znamení mají v hlavě vždy zajímavé myšlenky a dokážou si najít vzrušující aktivity i bez partnera. Toto znamení se cítí dobře, když je samo, a tento stav mu často vyhovuje.

To neznamená, že Kozorohům chybí náklonnost, jen ji málokdy projevují a věří, že láska nepotřebuje vnější projevy.

Kdyby Vodnář mohl udělat čáru, kterou by nikdo nepřekročil, udělal by to.

Toto znamení nesnáší objetí, náklonnost ani jiné doteky, s výjimkou ložnice. Ideální způsob, jak si zkazit vztah s Vodnářem, je nutit ho, aby si vzájemně projevovali náklonnost.

V rodinných vztazích Vodnář vyžaduje odstup a odmítá projevy vřelé náklonnosti, což jeho partnera často uráží.

Vodnář se snaží minimalizovat blízký kontakt s ostatními a může se dokonce vyhýbat podání ruky. Jakýkoli dotek druhé osoby považuje toto znamení za mučení, které je třeba trpělivě snášet, aby se nedostalo do nepříjemné situace.

Objímat nebo líbat Pannu během schůzky je špatný nápad. Pokud se od vás neodtáhne, trpělivě počká, až bude po všem.

Panna má také tendenci neprojevovat něhu svým vyvoleným. Je pro ni obtížné vzít svého partnera za ruku, obejmout ho. Je také obtížné vyjádřit náklonnost komplimenty a vřelými slovy.

Zástupci tohoto znamení dávají svou lásku najevo činy, ke všemu přistupují pragmaticky. Od Panny se nedočkáte slov lásky, ale lahodná večeře nebo opravený kohoutek je z jejich strany tím nejupřímnějším projevem náklonnosti.

Panny mají tendenci zůstat svobodné kvůli těmto rysům své povahy, ale nepočítejte s tím, že se jejich zvyky a povaha změní. Panna se nedokáže překonat - je snazší přijmout takové chování než se ho snažit napravit.

Posledním znamením na tomto seznamu je Štír. V tomto ohledu je toto znamení zvěrokruhu podobné Vodnáři - v posteli si dovolí jen jemné projevy náklonnosti.

Pro Štíry je nepřijatelné projevovat náklonnost na veřejnosti. Pokus o polibek při setkání v parku nebo v kavárně bude srovnatelný s rozsudkem smrti.

I v běžném životě se zástupci tohoto znamení snaží udržet si odstup. To zahrnuje i spaní v jedné posteli nebo sledování filmu s partnerem.

Štír si může dovolit jen to, aby ho někdo vzal za ruku. Je to však výjimka z pravidla a neznamená to, že je Štír připraven na další projevy náklonnosti.

Hlavní foto: google.com