Minulost by měla zůstat minulostí, nemyslíte? Někdy však minulost vůbec nechce zůstat. Lidé, kteří selhali, byli zraněni, se vytrvale snaží vrátit. Zdá se, že se jich potřebujeme zbavit, odstranit je ze svého života, ale nějak se to nedaří, alespoň ne hned.

V této říši temnoty se však objevují záblesky světla. Již dlouho je známo, že zástupci určitých znamení zvěrokruhu mají skutečný mystický dar.

Vyhazují ze svých životů všechny odpadky, bez milosti, bez možnosti návratu, zbavují se těch, kteří se jim snaží vlézt do života z hlubin minulosti.

Nemusí to být správné, ale ušetříte si tím nervy navíc.

V tomto ohledu jsou na prvním místě hned dvě znamení zvěrokruhu - Beran a Blíženci. Je zřejmé, že představitelé těchto znamení jsou v mnoha ohledech velmi inteligentní lidé. Mají své vlastní názory na život, Beran je pevný, Blíženci - dávají přednost jemnějším metodám.

Společné však mají to, že oba raději opustí ty, kteří je zklamali. Je jasné, že každý může udělat chybu, ale jsou chyby a je něco, co nestojí za odpuštění.

A představitelé těchto znamení tento názor sdílejí. Zároveň však neodpouštějí těm, kteří je zradili a zklamali.

Panna je znamení zvěrokruhu s podobným příběhem. Jediný rozdíl je v tom, že trpělivost představitelům tohoto znamení lze jen závidět.

Panna se do poslední chvíle snaží věřit v dobro, v přítele, který právě klopýtl, v milovanou osobu, která něco špatného pochopila..... Ale i jim dříve či později dojde trpělivost.

A pak se představitelé Panny rozhodnou všeho nechat, spálit za sebou mosty a udělat cokoli, aby uklidnili své nervy. Oheň očišťuje duši od všeho negativního...

Po takovém odchodu prakticky neexistuje šance na návrat do života Panny. To se podaří jen málokomu, a i v tomto případě je to velmi omezené.

Kozorozi mají v tomto ohledu pravděpodobně nejjednodušší přístup. U nich je to buď ano, nebo ne. Neexistují žádné druhé šance, slzavé nesmysly a další zbytečné obřady.

Kozorozi mohou být v oblasti přátelství trochu drsní v tom smyslu, že nebudou utírat slzy kamarádů v těžkých chvílích. Kozoroh však bude tím, kdo pomůže naplánovat pomstu.

Ale pokud jde o bývalé partnery, přátele nebo prostě známé, zůstávají v minulosti. Kozorozi, kteří jsou skutečně pomstychtiví, dělají hroznou věc - zapomínají.

Při náhodném setkání samozřejmě prohodí pár slov, kývnou hlavou a předstírají, že se poznávají, možná si i podají ruku, ale nic víc.

Hlavní foto: google.com