Vesmír obdařil některé lidi neuvěřitelnými a neobvyklými schopnostmi, mezi nimiž vynikají telepatické schopnosti.

Štíři

Nesporným lídrem mezi znameními, která dokáží prozřít, je právě Štír. Lidé z této konstelace se stávají skutečnými jasnovidci. Štíři mají mimořádně rozvinutou intuici, která jim umožňuje vyvodit jasné závěry již po prvním pohledu na cizí osobu. Kromě skvělé rozlišovací schopnosti mají Štíři ještě jednu vlastnost - schopnost odhadnout skryté lži. Pokud se vám Štír po prvním setkání s nějakou osobou nelíbí, měli byste se nad touto skutečností zamyslet.

Často se ukáže, že se Štíři ve svých odhadech nemýlí. Štír je nejmystičtější znamení, je si dokonale vědom svých schopností a obratně jich využívá, přičemž obratně manipuluje s druhými lidmi. Proto je tento zástupce zvěrokruhu jedním z nejsilnějších telepatů.

Ryby

Zástupci z pod tohoto znamení mají také dobře vyvinuté telepatické schopnosti, i když na rozdíl od Štírů Ryby zachycují přesné myšlenky svých blízkých. Aby se toto znamení mohlo otevřít svým pocitům, potřebuje být s ostatními na stejné vlnové délce. Ryby jsou schopny silně vstřebávat pocity druhých a všechny emoce přenášejí přes sebe. Mohli by se stát dokonalými telepaty, nebýt hlavní vlastnosti Ryb - zvýšeného snění.

Vždy se "kochají" svým vnitřním světem a jen zřídkakdy z něj "vycházejí". Když jsou však vedle jiné osoby, téměř vždy jsou schopni pochopit, co milovaná osoba v danou chvíli potřebuje. Ryby potřebují nějaký čas, aby se naučily přesně "číst" své blízké, a to je poměrně obtížný úkol, který ne každý zvládne.

Rak

Zvýšený emocionální stav Raků z nich dělá ideální kandidáty na roli schopných číst myšlenky druhých lidí. Raci jsou velmi vnímavé osobnosti, nic je nestojí odhalit dobře ukrytou lež nebo podvod. Raci téměř okamžitě definují pokryteckou osobu a snaží se od ní držet dál. Rakům vždy záleží na jejich stabilním citovém stavu a nikdy nebudou komunikovat s člověkem, který je rozčiluje.

Pokud se Rak vytrvale vyhýbá komunikaci s nějakou osobou, je dost možné, že v ní vidí něco klamného a falešného. U tohoto znamení je vysoce vyvinuta schopnost předvídat následné jednání lidí a přesně určit důvod jejich jednání. Konstelace dávají některým znamením zvěrokruhu skutečný dar v podobě telepatických schopností. Z takových lidí vycházejí velmi citlivé osobnosti s neuvěřitelnou intuicí.

Hlavní foto: google.com