Není to osud... Alespoň pokud věříte tomu, co říkají astrologové.

Víte, jaké nedokonalosti má každé znamení zvěrokruhu? Pojďme zjistit, se kterým znamením zvěrokruhu vám není souzeno být spolu (alespoň podle astrologů).....

Beran a Váhy

Tento vztah je pro každé z těchto znamení velkou výzvou. Složitá povaha Vah a sexualita Berana jsou naprosto odlišné, přesto se navzájem přitahují. Tento vztah rychle skončí, protože složitost a odměřenost dráždí Berana, který se nedokáže změnit bez ohledu na snahu Vah.

Býk a Štír

Ačkoli hádky a vztahové konflikty mezi těmito znameními jsou nevyhnutelné, prvotní touha po sexuálním potěšení Štíra rychle svede Býka. Býk je ve vztahu velmi pasivní a Štír to nesnáší, takže se to stává příčinou hádek.

Blíženci a Střelec

Když se Střelec setká s lidmi ze znamení Blíženců, chemie mezi nimi je viditelná pouhým okem. Nejde jen o přitažlivost, ale také o psychické pouto mezi nimi. Jsou pro sebe jednoduše stvořeni. Lidé ve znamení Blíženců nemají rádi u Střelce jeho přesvědčení, že ví všechno lépe než kdokoli jiný. Střelce zase rozčiluje, že Blíženci často pomlouvají.

Rak a Kozoroh

Tato dvě znamení mají společnou sílu Kozoroha a emocionalitu Raka. Štěstí a vášeň mezi nimi však může být zničeno smyslností Raka a citovým chladem Kozoroha. Lidé ve znamení Kozoroha jsou obvykle velmi podráždění nezávislostí Raka.

Lev a Vodnář

Lidem ve znamení Lva se líbí, že Vodnář často sní. Lev je králem tohoto světa. Vodnář zase miluje charisma lidí ve znamení Lva. Jediné, co může vztahu této dvojice stát v cestě, je touha po pozornosti Lva, která Vodnáře velmi znervózňuje.

Panna a Ryby

Protiklady se přitahují. Ryby nemají rády rutinu, zatímco Panna má ráda řád. Navzájem si pomáhají a rozvíjejí se. Ryby se učí udržovat pořádek, zatímco Panna se učí užívat si života.

Hlavní foto: esotericblog