Znamení zvěrokruhu o člověku hodně vypovídají. Pokud jste muž, který plánuje požádat svou ženu o ruku, tento článek vám pomůže zjistit, zda je vaše volba správná. Podívejte se na tato 3 znamení zvěrokruhu:

Královna - Rak.

Ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu chovají ke svým partnerům silné city. Jako takové nabízejí bezpodmínečnou lásku a jsou připraveny udělat pro milovanou osobu naprosto cokoli.

Pokud se rozhodnete vzít si takovou ženu, je to správná volba, protože pro vaše štěstí udělá cokoli. Na druhou stranu si takové ženy často dělají starosti s věcmi, které ve skutečnosti nejsou důležité.

Obecně platí, že ženy ve znamení Raka vytvářejí doma útulnou atmosféru. Za zmínku stojí, že jsou skvělými kuchařkami, takže si budete každý den pochutnávat na vynikajících jídlech! Dobře si vedou i jako matky. Tyto ženy od svých partnerů očekávají laskavost a upřímnost.

Císařovna - Beran.

Ženy ve znamení Berana mají mimořádně silný charakter a jsou bezohledné. Kromě toho vždy dosáhnou svých cílů, takže pokud jste připraveni spojit svůj život s takovou osobou, je to žena pro vás.

Takové ženy očekávají, že je budete ve všem podporovat. Díky tomu se budete těšit vysokému společenskému postavení, protože se k vám všichni budou chovat s úctou. Ženy ve znamení Berana činí své muže silnějšími a zodpovědnějšími.

Ženy ve znamení Berana si velmi dobře uvědomují, co od společnosti očekávat a co ne. Jsou realistické. Není však snadné získat jejich pozornost, a pokud se vám to podaří, taková žena na vás bude ještě dlouho myslet a udělá vše pro to, abyste se měli ještě lépe. Jsou to přísné matky, které vychovávají skutečné vůdce a vítěze. Od svého partnera očekávají silný charakter a stabilitu.

Vládce - Lev.

Tyto ženy jsou skutečné bojovnice, jsou silné a odolné. Proto potřebují někoho stejně silného duchem. Nikdy nepřitahují obyčejné muže ani se je nesnaží svést.

To za ně dělá jejich přirozený šarm. Ženy v tomto znamení hledají partnery, kteří pro své blízké udělají cokoli. Nenajdete ženu, která by vás dokázala milovat více než žena ve znamení Lva. Její láska je nesobecká. Vždy bojuje za to, co je pro jejího manžela a děti nejlepší, vždy je připravena chránit své blízké.

Hlavní foto: kakao.im