Rodiče pro své děti hodně obětují a matka tohoto mladého filipínského muže není výjimkou. Teresita Alcanzare pracovala každý den po 20 let jako služebná v Hongkongu, aby získala peníze pro svých sedm dětí žijících na Filipínách.

10. června, kdy Teresita skončila v práci, a její syn Hans Alkanzare ji vyzvedl přímo z hongkonského letiště na prohlídku jihovýchodní Asie.

Cestování po Asii bylo dlouho snem této ženy.

Její syn byl na sociálních médiích aktuální a zveřejňoval fotografie ze všech zemí, kde byl se svou matkou. Během cesty navštívili 7 zemí: Vietnam, Singapur, Thajsko, Macao, Indonésii, Tchaj-wan a Malajsii.

Děti říkají, že jejich matka nebude muset pracovat o den déle, protože naspořili dost peněz, takže Teresita, když se vrátí domů na Filipíny, bude mít dost na její měsíční výdaje.

foto: kakao.im

„Jsme velmi rádi, že máme takovou matku,“ napsal Hans na svém facebookovém profilu.

Život této rodiny byl velmi obtížný.

Pracovníci hotelů v Hongkongu, i když vydělávají více než na Filipínách, mohou počítat pouze s týdenní placenou dovolenou za rok. Hans napsal na svém facebookovém profilu, že byl velmi rozrušený, když jeho matka šla do práce. V té době mu bylo pouhých 6 let a nejmladší ze sedmi dětí.

Zatímco žila v Hongkongu, Teresita šetřila peníze, aby její děti mohly chodit do školy.

foto: kakao.im

Žena si už nepamatuje, kdy si naposledy koupila něco pro sebe.

Hans Alkanzare je nyní stavební inženýr. Jeho bratři a sestry měli také příležitost studovat na vysoké škole a vybrat si svá oblíbená povolání.

„Již máme v rodině studovaného účetního, učitele, zdravotní sestru, lékárníka a porodní asistentku, stavebního inženýra a instalatéra a brzy tu bude i IT specialista,“ napsal Hans své matce.

foto: kakao.im

Jsem rád, že vidím moji matku usmívat se!“

Jeho příspěvek způsobil na sociálních médiích skutečnou bouři a všichni chválili Hanse za to, že je tak zodpovědným a vděčným synem.

Hlavní foto: kakao.im