Omar Sy se stal populárním díky hlavní roli ve filmu "1 + 1" - stal se skutečnou hvězdou světové velikosti. Mnozí se mylně domnívají, že se jednalo o herecký debut ve filmu. Tento film z něj však udělal hvězdu. Před tím herec hrál pouze vedlejší role. Je třeba dodat, že sám Omar se narodil v rodině uprchlíků ze Senegalu. Byla to velká rodina (8 dětí, včetně herce), rodiče však dokázali dobře vychovat všechny své děti. Sám Omar Sy v sobě cítil kreativní sérii, a tak snil o tom, že se stane hercem.

foto: oglavnom.su

foto: oglavnom.su

foto: oglavnom.su

Musel projít obtížnou cestou, ale jeho žena byla vždy po jeho boku. Pár se setkal v 90. letech, hercova manželka se jmenuje Helen. Je logopedkou, a ačkoli má Helena daleko od umění, vždy ve všem svého manžela podporovala. Pár byl spolu více než 20 let. Je třeba poznamenat, že manželé mají mnoho dětí. Omar a jeho manželka mají pět dětí a pečlivě je chrání před pozornost médií a fanoušků.

foto: oglavnom.su

foto: oglavnom.su

Nyní se rodina přestěhovala do Los Angeles, protože herec má natáčecí smlouvy v Hollywoodu. Omar Sy je nyní 42 let. Manželka herce se věnuje charitativní činnosti. Sám herec přiznává, že je nyní do své Heleny zamilovaný stejně jako v den, kdy se setkali.

foto: oglavnom.su

Hlavní foto: oglavnom.su