11letá Tula je sibiřská kočka, která žije v britském Swindonu. Toto roztomilé, nadýchané zvíře pravidelně navštěvovalo místní masnou restauraci Toby Carvery, aby se občerstvilo. Ale jak se ukázalo, Tula vedla dvojí život.

Tula začala do restaurace chodit každý den hned po zrušení karantény. Kočka žalostně a hlasitě mňoukala, dokud jí jeden z hostů nebo zaměstnanců nenabídl sousto lahodného jídla. Potom zvíře opustilo zařízení a nikdo nevěděl nic o svém osudu a způsobu života.

foto: lemurov.net

Tuliny návštěvy restaurace by určitě pokračovaly, ale pečující personál se rozhodl zjistit, o co jde. Podnikaví číšníci napsali poznámku a připojili ji ke krku zvířete jako límec. V této podobě se nic netušící kočka vrátila domů, kde na ni čekali majitelé Alice a Clark Cole.

Alice si zprávu všimla a byla velmi překvapená, že si ji přečetla. Na malém kousku papíru bylo napsáno: Má tato kočka domov? Pořád je v Toby Carvery. Majitelé byli překvapeni a dokonce trochu uraženi, protože se o svého mazlíčka starají a samozřejmě ho pravidelně krmí. Ale to Tule nezabránilo prosit o lahůdky.

foto: lemurov.net

Jak se ukázalo, kotě také navštívilo dům s pečovatelskou službou, kde doslova loudila masovou pastu ze sendvičů od starších lidí. Tula navíc každý den v restauraci dostávala různé lahůdky. Nikdo by si nemyslel, že toto milé stvoření, hladové a opuštěné, je ve skutečnosti velmi mazané a miluje jíst.

Majitelé Tuli zveřejnili na Instagram fotografii s poznámkou, která každého ujistila, že kotě má úžasný útulný domov, kde tráví každou noc a dostane chutné jídlo. Clarke a Alice také poděkovali zákazníkům a všem zaměstnancům restaurace za jejich péči. Sledující majitelů kočky byli pobaveni vynalézavostí mazlíčka a na fotografii zanechali spoustu komentářů.

foto: lemurov.net

Hlavní foto: lemurov.net