Není pochyb o tom, že každé zvíře je svým způsobem jedinečné, ale milovníci psů jistě řeknou, že jejich mazlíček je nejlepší. A samozřejmě mají pravdu.

Monica a její pes Hazel

Monica Burks, 48 ​​let, z Texasu, sdílí svůj domov se psem jménem Hazel. Toto štěně je křížencem yorkšírského teriéra a pudla. Jsou jí jen tři roky. Hazel je možná jedna z nejhezčích a nejvíc ochrannářských psů. Je vždy připravena pomoci dalším zvířatům v nouzi, dokonce i svým „zapřisáhlým nepřátelům“ - kočkám.

Úžasná událost

Jednoho deštivého dne se Hazel procházela po zahradě kolem domu. K překvapení Moniky nepřišla domů. Při pohledu z okna viděla hostitelka něco, co je těžké vyjádřit slovy.

foto: google

Ukázalo se, že Hazel nemohla projít kolem malého kotěte sténajícího v dešti a rozhodla se vzít mládě k sobě domů. Ubohé kotě vykročilo vpřed, pak přestalo být nejisté. Bylo zřejmé, že nevědělo, zda může psovi úplně důvěřovat a kam ho zavede. Hazel však toto kotě po celou dobu utěšovala. Monica si uvědomila, že musí běžet, aby sebrala telefon co nejdříve, a mít čas na natočení této krásné scény.

foto: google

Zmatené kotě pravděpodobně zajímalo, kdo je její zachránce a kam ji vezme. Tehdy nevědělo, že jde ke svému novému šťastnému životu. Hazel a kotě se brzy vrátily domů. Kotě však těžko šplhalo po schodech, takže ji Hazel chytila ​​za krk a odnesla dovnitř. Poté se kotě cítilo jako doma.

Nový domov

Péče o Hazelinu novou přítelkyni se stala odpovědností Moniky. Pojmenovala jí Sheba. Žena si ji měla nechat pro sebe, ale její bratr, který přišel na návštěvu, se na první pohled zamiloval do domácího mazlíčka a požádal ji, zda by si ji mohl odnést.

foto: google

Mike, tak se jmenuje Moničin bratr, nyní pravidelně navštěvuje Hazel se Shebou a naopak.

Podívejte se na tento nádherný příběh.

Zdroj: youtube.com

Hlavní foto: google.com