Samuel Silva pochází z Brazílie, narodil se v roce 2014. Je to chlapec s neobyčejným vzhledem, takže všichni lékaři, kteří pomohli tomuto dítěti na svět, byli velmi překvapeni. Pro tohoto černého chlapce byla jiná barva kůže a také barva vlasů.

Krátce po jeho narození se Samuel ve své vlasti stal velmi populárním, psali o něm různá média a jeho fotografie byly publikovány v mnoha novinách a časopisech. Jeho jméno bylo také zmíněno téměř v každé tiskové zprávě.

Všichni byli překvapeni jeho vzhledem, ale pro jeho matku to bylo úplně normální. Chlapec je čtvrtou generací, která má takovou specifičnost.

foto: laykni.com

Matka chlapce, Niviavea Silva, má stejný vzhled, který zdědila po své matce. Vzhledem k jejímu věku však lékaři nemají sklon věřit, že se nemoc této ženy objevila po jejím narození a není zděděna po matce.

foto: laykni.com

Na rozdíl od své matky a babičky, které vždy měly kvůli svého vzhledu komplexy, se Samuel vždy cítil sebejistě. A ve dvou letech měl sen: chtěl se stát slavnou osobností, aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidí. A postupně se o to začal snažit.

foto: laykni.com

Chlapec se stal častým návštěvníkem různých castingů, účastnil se natáčení reklam a dokonce i filmů. A všimli si to zástupci módního světa! Protože neobvyklý vzhled chlapce funguje ve světě módy velmi dobře.

foto: laykni.com

Od roku 2018 si Samuel úspěšně buduje svou kariéru v módním průmyslu. Chlapec pracuje s nejoblíbenějšími značkami oděvů a jeho fotografie lze vidět v různých módních časopisech. Samuel stál na pódiu a stal se skutečnou hvězdou! Chlapec rád pracuje 6-8 hodin denně a tvrdá práce z něj dělá v Brazílii stále populárnější osobu.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

V současné době je Samuelovi 6 let, je známý po celém světě, pokud jde o svět moderní módy. A v Brazílii dokonce vyrábějí jemu podobné panenky.

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Od dětství měl chlapec nejen sen stát se známým a obdivovaným, ale udělal vše pro to, aby se to stalo. Nyní je velmi slavný, je uznáván také na ulicích. Má také mnoho příležitostí cestovat po celém světě. Finančně také podporuje svou matku a sourozence. Samuel má ještě jeden sen - stát se hercem a hrát ve filmech. Jsme si jisti, že uspěje!

foto: laykni.com

foto: laykni.com

Hlavní foto: laykni.com