Olga žije v Togliatti. Pracuje jako chůva v mateřské škole. Před několika lety ji opustil manžel se čtyřmi dětmi. Žena si s dětmi pronajala velmi malý jednopokojový byt, Olga vydělává asi 10 000 rublů měsíčně. Náklady na pronájem bytu bez služeb činí 7200 rublů měsíčně. Jak z těchto peněz žijí, sama neví, matka těchto dětí často přicházela na místo bezplatného rozdávání oblečení. Olga a její děti zde byly dobře známé.

Jednoho dne zavolal Olze zaměstnanec této organizace, že k ní domů přijde dobrovolník. Roznáší zdarma potraviny a oblečení. Zanedlouho se ve dveřích jejího bytu objevil muž s taškami v ruce.

foto: storyfox.ru

Cizinec se představil jako dobrovolník, který píše blogy na internetu. Žena mu poděkovala za pomoc. Ukázala mu pronajatý byt, seznámila ho se svými dětmi a vyprávěla o svém životě.

foto: storyfox.ru

Olga nevěděla, že před ní stojí jeden z nejbohatších mužů v Rusku. Miliardář Timur Lansky stál v její kuchyni. Vytvořil největší řetězec restaurací uzbecké kuchyně v Rusku.

Timur Lansky má desítky restaurací. Investoval do nich 3 až 4 miliardy rublů.

Milionář přijel do Togliatti na pozvání televizní stanice v pátek. Producenti televizního kanálu navrhli, aby se slavný restauratér oblékl do chudých šatů, vzal kameru a procházel ulicemi města a hledal lidi, kteří potřebují pomoc. Pro obyvatele města by měl být představen jako populární bloger, který natáčí filmy o životě obyčejných lidí v provincii.

Timur Lansky se vydal do distribučního místa oblečení pro rodiny s nízkými příjmy. Restauratér se chtěl setkat s lidmi, kteří potřebují pomoc. Zde se setkal s ženou, která mu vyprávěla o Olze.

foto: storyfox.ru

Timur Lansky se tedy ocitl v Olžině bytě. Žena vyprávěla o svém manželovi, který se vůbec nezajímá o děti, o domácích a finančních problémech.

- Olgo, o čem sníš, - zeptal se cizinec těsně před odchodem.

- O tom, že moje děti budou mít svůj vlastní koutek v domě, jen sním," odpověděla žena smutně.

foto: storyfox.ru

Dobrovolník brzy odešel.

Maminka a její děti mu za dárky poděkovaly.

Příběh Olgy moskevského restauratéra dojal. Druhý den jí zavolali producenti televizního kanálu. Řekli jí, že s ní někdo chce mluvit o bytě jejích dětí. Domluvili si schůzku v jiném bytě.

Timur Lansky už nehrál roli dobrovolníka a blogera bez domova. Milionář se draze oblékl, nasedl do auta se dvěma bodyguardy a vydal se na schůzku s Olgou.

foto: storyfox.ru

Když Olga znovu uviděla svou včerejší kamarádku, byla velice rozpačitá. Před ní stál velmi vážený muž s ochrankou. V rukou držel kytici květin.

foto: storyfox.ru

- Ahoj Olgo. Nejsem tím, za koho se vydávám. Ve skutečnosti se jmenuji Timur Lansky a jsem milionář - řekl.

Po těchto slovech byli žena a děti ještě zmatenější. Podnikatel neváhal. Vytáhl z kapsy klíče a podal je ženě.

- Tenhle byt je teď tvůj," řekl Timur.

Žena nedokázala ovládnout své emoce.

foto: storyfox.ru

Všechno se to stalo příliš nečekaně. Olga se stala majitelkou bytu v hodnotě 1 000 000 rublů. Nevěděla, jak svému novému příteli poděkovat. Milionář popřál ženě štěstí a rychle odešel.

Timur Lansky je známý mecenáš. Nevěděla, jak svému novému příteli poděkovat.

Hlavní foto: storyfox.ru