Nerovné sňatky jsou běžné a nejčastějším pochybením je sňatek mladé dívky se starším bohatým mužem. Stávají se však i jiné příběhy.

Susan a Peter nejsou typickým příkladem. On je mladý, pohledný a nadějný muž, ona je starší rozvedená žena se dvěma dospělými dětmi. Tito dva jsou manželé a nemají v úmyslu se rozejít.

foto: lemurov.net

Peter viděl Susan poprvé, když mu bylo 16 let. Žena byla přítelkyní chlapcovy matky a vyučovala španělštinu. Měla obyčejný, nevýrazný vzhled a průměrný příjem, tedy nebyla krásná ani neměla velké jmění. Peter však v Susan viděl atraktivní ženu a téměř okamžitě se do ní zamiloval. Chlapec se však neodvážil přiznat své city a bál se obrovského věkového rozdílu - až 33 let.

Peter svou lásku tajil, ale zapsal se do kurzů španělštiny, aby mohl být se svou milou, která o mladém ctiteli neměla ani tušení. Chlapci se jazyk nelíbil, ale jeho cíl byl úplně jiný. Chtěl být Susan blíž.

foto: lemurov.net

Když bylo Peterovi 18 let, vzchopil se a vyznal Susan lásku. Byla překvapená, ale zamilovaného chlapce neodmítla a požádala ho, aby jí dal čas na rozmyšlenou. Důvody k přemýšlení skutečně existovaly, protože žena se bála reakcí svých blízkých a odsouzení ostatních.

Pocity však převážily nad stereotypy. V 19 letech se Peter a 52letá Susan vzali. Ženiny děti sňatek chválily, ale ostatní příbuzní byli proti tomuto nerovnému a podivnému svazku. Pár se však rozhodl pracovat proti všem a najít štěstí.

foto: lemurov.net

Susan a Peter jsou spolu šťastně už šest let a v jejich rodině nejsou žádné velké neshody. Tři roky po svatbě se jim s pomocí náhradní matky narodilo dítě. Oba manželé jsou šťastní a nemyslí na špatné věci.

Mnoho lidí si myslelo, že Petr se snažil spíše zbohatnout, ale tato teorie je mylná. Faktem je, že Susan není milionářka. Má průměrný příjem a nevlastní žádný majetek. A to opět dokazuje, že v našem životě je místo pro skutečné a upřímné city, které se mohou objevit navzdory stereotypům a veřejnému mínění.

Hlavní foto: lemurov.net